|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Soma Sevişler Barajı dedin içimi cız ettirdin muhabbetçi.1990 yılından beri yazları oraya uğrarım.Büyük Işıklar köyünün ve Sevişler köyünün altlarına gideriz genelde.O dediğin alabalık muhabbeti 2 yıl öncede olmuştu.Ben tutamadım ama yanımda avlanan birinin şamandıralı oltasına yakalanmıştı bir tane.Ben oradan hiç yarım kilonun üstünde sazan alamadım ama alanları görüyorum elbette.Benim şansıma sallamalara hep bıyıklı geliyor...
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yav İmbat kardeş;
aslında ben İzmirliyim. Hatay Üçkuyulardan.Geçen hafta Çeşme Ildırıda idik.Ondan önceki pazar Aliağa-yeni Foça-Eski foça kıyılarını tavaf ettik daha nasıl denize gideyim allasen.Ayrıca vali konağının orası feleket balık yapıyo haberiyle orayada sefer yaptık. ![]() Aserkansatı kardeş; Demirköprüye genelde sazana takılıyoruz. Hem sazan, hem yayın,hemde levrek olmuyor.Yemler farklı,balıklar yemlerden etkileniyor.Yayın abinin olduğu yerden sazan kardeş uzaklaşıyor gibi.Ayrıca Yayın Ve levrek canlı yeme daha çok tepki verdiği için canlı yem götürmek lazım canlı yeminde hem temini hemde koruması zor olduğundan sazan en iyisi. Canlı yem olarak CİME (balık-yılan balığı yavrusu) kullanıyoruz. Solucanı ufaklıklar hallettiği için pek kullanmıyoruz. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() abi vali konağının karşısında balık tutamadıysa ya çok şanssızsın ya yöntem yanlış ben oralarda avlanıyorum milet 600-700 lük çupraları götürüyolar. bi ara özelden yazarım sana abi
ayrıca ismim taygun isimle hitap edersen sevinirim daha samimi ortam olması açısından yani. sende ismini söylersen bizde sana isimle hitap etmek isteriz daha iyi.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
muhabbetçi | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 29-05-2007 20:56 |
taygun aşkolsun | theimam35 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 2 | 01-02-2007 19:33 |
Aramıza Hoşgeldin Muhabbetci | Bir Dost | Tanışma | 8 | 21-10-2005 05:58 |