![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İnterneti kapatıyorum ara sıra gireceğim ancak baya uzun süre giremiyecem bir kaç planım var yaza derslerimin iyi olması amacıyla kapatmak zorundayım . Eger Bana Ulaşmak isteyen abilerim kardeşlerim olursa cep telefonumdan ulaşabilir 0555 761 80 60 herkese rastgelsin yaza dolu dolu başlayacam inşallah yaza görüşmek üzre herkese rastgele saygılarımla İğneniz her daim keskin olsun ....
DOĞUKAN KAY 05557618060 Çimentepe İZMİR
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Derslerin için daha hayırlı olacaktır kardeşim buna emin ol
![]() Yazı bomba gibi geçircez hazır ol derim küçük tayfam ![]() Önce derslerini hallet yazın bol bol görüşücez ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kardeşim, önce dersler boş vakitlerinde oda olmazsa yaza görüşürüz.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() saol ibrahim abi teşekkürler hepinize şimdiden . anıl abi daha doğrusu ( KAPTANIM ) Tayfan hazırlanıor Sen anladın beni herkese rastgele ... saygılarımla
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Once gelecegin sonra hobilerin olmali sevgili Dogukan kardesim.Seni bu dusuncenden dolayi kutluyorum.Bizler seneyede Allah in izniyle yine buradayiz.Icinde umut hep daim kalmasi dileklerimle..
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() saol kadir abi rastgele .
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Önemli bir konu | ramazanuçar | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 17-10-2006 10:02 |