|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Üstad
|
![]() Arkadaşlar inciraltı lmanından bacanak ile ( MURAT BAYKENT ) çıktıktan sonra saat 6 gibi avlak yerimizdeydik. yarım saat birşey yoktu ama sonra balık tekrar başladı . yarım saat sürdükten sonra sular dereye dönünce av da bitti . sular durulduğunda tekrar tek tük te olsa balık almaya devam ettik saat ta geç olmaya başlayınca geri dönmeye karar verdik Sular da tekrar başlayınca limana doğru yola çıktık . Granyozlar artık eskisi gibi basmıyor adeta yemi ağzına alıp emiyor körfezde dura dura lidakilerden ders almışlar . herkeze böyle bereketli av diliyorum . rastgelsin arkadaşlar .
takım 0.60 gezer kurşun iri iğne hava 0 derinlik 40 m. yem canlı iri teke [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ERGUN DÜRÜSEL 0532 231 84 38 1958 İZMİR RH+B Bu mesaj en son " 24-02-2012 " tarihinde saat 20:10 itibariyle ergundürüsel tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() yine bacanak şov ben gene imrendi sizlere. bereketli avlarınızın devamını diliyorum. rastgelsin üstadım
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Üstad; işi bitirmişsiniz...adeta denizde balık bırakmamışsınız gibi.....tebrikler....
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ergun abi seriye devam etmişsiniz tebrikler,rastgelsin.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2 şubat çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 05-04-2008 19:14 |
10 şubat 2008 | deniz hadimlioğlu | Organizasyonlar | 3 | 08-02-2008 23:37 |
25 şubat organizasyon raporu | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 03-03-2007 07:11 |