![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Teknem İki aydır bakımdaydı.Havaların yağmur ve soğuk olması nedeniyle bende evde internet başında sabahtan akşama kadar tavla oynamaktan tavlakolik olup çıktım.
![]() ![]() ![]() ![]() Şöyle dişe dokunur avımız olmasa da dostlarımızla birlikte olmak denizin ortasında çayımızı yudumlamak bana büyük keyif verdi.Bir de şu uskumrular kendilerini gösterseler işte o zaman deymeyin keyfimize..Ama az kaldı akşam sabah oltalarımızı ziyaret etmeye başlarlar.Ve bu keyifli anlarımızıda siz dostlarımızla bol bol paylaşırız.İki aydır sudan çıkmış balık misaliydim.Şükürler olsun ki yine denizime kavuştum.Tüm güzelliklerin tüm dostlarımla olması dileğimle...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman Abi hayırlı bereketli ve sağlık dolu bir sezon diliyorum.
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tekne bakımı tamamlanmış pırıl pırıl gözüküyor kazasız belasız sağlıklı ve bol balıklı kullanman dileklerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi gelin gibi olmuş tekne.
Allah hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi hayırlı olsun artık paylaşımlarını bekleyleceğiz . Çok güzel olmuş teknen sorunsuz kulanman nasip olsun sevgi ve saygılarımla rastgelsin .
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkürler Ahmet,umarım bu yıl uskumru da bol olur da keyfini çıkarırız..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Evet Turgay abi gerçekten çok güzel oldu.Fakat niyetim bunu elden çıkarıp biraz daha büyüğünü düşünüyorum.Hayırlısıyla..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Evt Murat gerçekten gelin gibi oldu.teşekür derim..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkürler Doğuş,uskumrularda başladıkdan sonra hergün yeni bir paylaşımlarımız olur inşallah..
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() En sonunda tekneyi kazasız belasız denizde görebildik çok şükür
![]() Ben sana dedim ama Süleyman Abi Levreğe bırakma yap diye bak sonunda tavlakolik oldun çıktın ![]() Süleyman Abi Kazasız belasız kullanmak nasib olsun inşallah Darısı artık Anıl'ın başına diyelim Rastgele
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sonunda denizle buluşabildik | Erdoğan sızarlar | Çapari | 14 | 30-08-2011 15:02 |
7. Mordoğan Denizle Buluşma Şenlikleri | cemliman | Organizasyonlar | 5 | 10-05-2011 14:00 |
Karabulut denizle buluştu.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 42 | 23-07-2010 07:27 |
06.02 2010 sonunda denizle buluştuk. | Murat ADAK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 33 | 10-02-2010 09:30 |