|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrik ederim
çeşit güzel olmuş afiyet olsun
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat güzel bir gün geçirmişsiniz gerçekten.Paylaşım için teşekkürler,rastgelsin.
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ufaklık dünyaya geldiğinden bu yana balık tutmaya hasret kalmıştım. Buralara gelmeye niyet et organizasyon yapması benden. Kısmetimiz varsa daha güzellerini yakalarız beraber. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Kurtların kaynama noktasındaydı biraz rahatladım vallahi. Açıkçası gitmeye zamanım olsa o meradan ayrılmadan bir hafta geçirebilirim. ![]() ![]() ![]() Benimkisi biraz aç kurt misali oldu galiba. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Daha güzelleri hepimize nasip olsun. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Fakat biz iki kişilik ekip olarak paraya kıyıp nevalelerimizi de bolca alıp PİKNİK yapmak için mekanı deniz olarak seçtik. Bu arada kaçırdığımız balıklar da cabası. Diğer ekip arkadaşım Mehmet abiye çok güzel bir balık geldi fakat tekneye alamadık kamış çekemedi elle çekerkende tekneye yakın bir yerde kurtuldu ve özgürlüğüne devam etti. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Sen buraya gel ben seni götüreceğim fakat benim kadar balığa düşkün biri varmıdır bilemiyorum yani anla ne kadar bu işe hasta olduğumu o sebeple önceliğimi güzel bir gün geçirmeye göre ayarlıyorum sonrası kısmet artık. Zaten tutacağım niyetine göre modu ayarladığım zaman hüsran oluyor. . Güzel bir hava da yapalım bir organizasyon gidelim ıldır dan. Kısmetimize ne çıkarsa diyerek %50 ihtimalle boş dönmeyiz kalan %50 (?) işareti. Selamlar. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
İnşallah devamı gelir. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Urla Çeşme Ildır Balıklıova 25.02.2012 Cumartesi gecesi balık avı turu... | tolgaserap8890 | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 06-03-2012 16:00 |
26.01.2012 Ildır (İzmir) balık avı | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 01-02-2012 17:02 |