|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() dostlar
İş yerim İzmir de,Torbalıda yaşıyorum 53 yaşımdayım,doktorum teknem kuşadası davutlar sevgi plajında bu bölgede avlanmış ,bölgeyi iyi tanıyan balıkçı dostlarla tanışıp av yapmak istiyorum avlakları ve balıkçılık işini bilmiyorum birlikte av yapmak isteyen arkadaşlar bana kısa bilgi ile mesaj atarlarsa sevinirim saygılar volkan volkanuckan@hotmail.com |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sayın meslektaşım, sevgili abim. Hoş geldin foruma. İzmir'de olsam tanışmak ve beraber avlanmak isterdim.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Volkan abi aramıza hoş geldin. Umarım harika avlar yapacağın güzel dostlar bulursun.
Paylaşım resimlerini bekliyoruz. Bu arada yukarıda verdiğin bilgileri kontrol panelindeki imza ayarları bölümüne yazıp kaydedebilirsen kalıcı bir imzan olur. Tekrar görüşmek üzere rastgelsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili kardeşim
dilerim böyle bir fırsatımız ilerde gerçekleşir ,gözlerinden öperim ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bu pazar hava uygun olursa gitmeyi düşünüyorum ,bana 30 dakika uzakta teşekkür ederim
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkür ederim
![]() ama bir kaç mera buldum kendi çabamla ,şimdilik yakın çevreyi inceliyorum ve takım deniyorum
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz kalıcı paylaşımlar dilerim. Sevgi ve saygılarımla rastgele.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Haftasonu İzmir Kuşadası/Güzelçamlı balık avı | maangin | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 08-03-2012 10:04 |
Pazar günü için kiralık tekne İzmir civarı | ceranimo | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 6 | 05-10-2011 17:24 |
izmir civarı | gıracemi | Tatlı Su Balıkları | 16 | 13-01-2009 20:04 |
izmir ve civarı buraya !!!!! | serkanp | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 24-09-2008 22:27 |
Marmarada silsivri ve civarı | recepates | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 06-12-2006 08:08 |