Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 14-05-2012, 13:58   #11
kaptankarabulut
Üstad

kaptankarabulut kullanıcısının avatarı

HEEEEYYY maşallah beee......

Tesbih gibi dizmişsin Ahmet istavritleri...Ya kardeşim gönder artık şu sarı kanatları bu taraflara..

Her sabah yol tepiyoruz acaba başlamışlarmıdır diye ama dönüşümüz hüsran oluyor.Ama az kaldı bir kaç güne kalmaz başlarız bizlerde dizmeye..

Kardeşim çok güzel bir gün yaşadığın belli umarım her daim avların bol ve bereketli olur..Afiyet olsunlar...

İZMİR-1959 0 Rh (+)
KAPTAN KARABULUT
GÜZELBAHÇE 2.LİMAN
Telefon: 0538 294 01 94

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
kaptankarabulut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 14-05-2012, 13:59   #12
fehmi5
Çımacı

ahmet bey ,
duyuruyu göremedim her zaman giremiyorum siteye.linki yollarsanız inşallah bir aksilik olmazsa gelmek isterim.
Eski 14-05-2012, 17:37   #13
avlar
Kaptan

avlar kullanıcısının avatarı

Ahmet bu güzel paylaşımın için teşekkürler devamını diliyorum,rastgelsin.
avlar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-05-2012, 22:10   #14
sakkucuk
Çımacı

sakkucuk kullanıcısının avatarı

Çook güzel. Ellerinize sağlık.
sakkucuk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-05-2012, 22:29   #15
Baba Yalçın
Profesyonel Balıkçı

Baba Yalçın kullanıcısının avatarı

Ahmet'çim afiyet olsun, bundan sonrası içinde avların bereketli olsun. Tava istavritin yerini hiç bir şey tutmaz hele birde açık havada olursa yemeye balık yetiştiremezsin.
Eski 15-05-2012, 07:06   #16
Ahmet TARİH
Moderator

Ahmet TARİH kullanıcısının avatarı

Alıntı:
TUĞYAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet kardeşim tv dende istanbul istavrit avcılarını takip ediyoruz haberlere bile çıktılar ve 1 ay kadar sürebilir diyorlar sana bol avlar eline sağlık
Kubilay kardeşim bence bu istavrit zaman zaman kesilsede Eylül-Ekime kadar bizi yanlız bırakmayacağını düşünüyorum. İstanbulun nerede ise tek balığı kaldı, oda istavrit. Onuda kaybedersek başka da bir şeyimiz yok.

Alıntı:
dogukan1997 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ohhhh çıtır çıtır maşallah . Afiyet olsun abi . İğnen her daim keskin olsun. Sevgi ve saygılarımla rastgele .
Doğukancım çok sağolasın. Şu dersleri sende çıtır çıtır gevrelt az kaldı seninde bu fotoğraflarla karşımıza çıkmana.

Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
HEEEEYYY maşallah beee......

Tesbih gibi dizmişsin Ahmet istavritleri...Ya kardeşim gönder artık şu sarı kanatları bu taraflara..

Her sabah yol tepiyoruz acaba başlamışlarmıdır diye ama dönüşümüz hüsran oluyor.Ama az kaldı bir kaç güne kalmaz başlarız bizlerde dizmeye..

Kardeşim çok güzel bir gün yaşadığın belli umarım her daim avların bol ve bereketli olur..Afiyet olsunlar...
Süleyman abi vallahi kovalıyorum ama Ali eve gelince kovayı boşaltıveriyor. Ben bu hafta daha sağlam kovalayım en iyisi.
Süleyman abi senin uskumrun kolyozun varken ne edecen sarıyı kırmızıyı. Bence sen aşkına devam et. Başkası yar olmuyor adama.
Şimdi o zaman biz İnşallah bu ekranlardan bir kaç gün içinde çapariye dizilmiş boy boy sarıkanat ve araya serpilmiş uskumru resimlerini görecez değilmi kaptanım.

Alıntı:
fehmi5 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ahmet bey ,
duyuruyu göremedim her zaman giremiyorum siteye.linki yollarsanız inşallah bir aksilik olmazsa gelmek isterim.
Galiba linki bulmuşsunuz. İnşallah görüşelim ve tanışalım. Güzel bir gün olur inşallah.

Alıntı:
avlar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet bu güzel paylaşımın için teşekkürler devamını diliyorum,rastgelsin.
Tamer Kardeşim sende sağolasın. Bayrağımız gibi dokuduğun Kırmızı-Beyaz avlarını özlettin ama, yakında bir patlama bekliyoruz senden. Bu sefer kendi rekorunu değil ülke rekorunu egale edeceğini tahmin ediyorum. Oltan her daim bereketli olsun.

Alıntı:
sakkucuk tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Çook güzel. Ellerinize sağlık.
Seçkincim teşekkür ederim. Sana daha iyileri nasip olsun inşallah.

Alıntı:
Baba Yalçın tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet'çim afiyet olsun, bundan sonrası içinde avların bereketli olsun. Tava istavritin yerini hiç bir şey tutmaz hele birde açık havada olursa yemeye balık yetiştiremezsin.
Teşekkür ederim Yalçın abi. Tavsiyen doğrultusunda yürümeye çalışıyoruz. Umarım başarılı olacağız. Allaha emanet ol.

Bu mesaj en son " 15-05-2012 " tarihinde saat 07:21 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir....
Ahmet TARİH Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-05-2012, 08:23   #17
kaptankarabulut
Üstad

kaptankarabulut kullanıcısının avatarı

Süleyman abi vallahi kovalıyorum ama Ali eve gelince kovayı boşaltıveriyor. Ben bu hafta daha sağlam kovalayım en iyisi.
Süleyman abi senin uskumrun kolyozun varken ne edecen sarıyı kırmızıyı. Bence sen aşkına devam et. Başkası yar olmuyor adama.
Şimdi o zaman biz İnşallah bu ekranlardan bir kaç gün içinde çapariye dizilmiş boy boy sarıkanat ve araya serpilmiş uskumru resimlerini görecez değilmi kaptanım.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evet Ahmet yakın zaman da dizi dizi sarıkanatlar başlar.Çünkü geçen yıl bu zamanlarda hem çaparide hemde sırtıda sarıkatları almaya başlamıştık..Hadi on onbeşgün rotarlı başlasa yani dediğim gibi akşam sabah kendini gösterecektir..

İZMİR-1959 0 Rh (+)
KAPTAN KARABULUT
GÜZELBAHÇE 2.LİMAN
Telefon: 0538 294 01 94

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
kaptankarabulut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-05-2012, 10:02   #18
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.

Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Ahmet TARİH tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle

Gerçekten beklenen balıkları bulduğumuza sevindik Anılcım. Uzun süredir senden balık resmi göremiyorum. İstersen kendine bir mola ver ve kalk sende gel İstanbula. Erdoğan abi ile Sabri abiyide al. Yada Cumartesi sabah suyuna çıkalım deyip dolaşıver aşağıdan yukarıya Boğazdan giriver. Ben orada bekleyim sizi.
Genelde kendime özel bir ava gitmiyorum abi, bildiğin üzere balık avı turlarına çıkıyorum ve olta atma imkanım kısıtlı olduğundan kendim sabahın erken saatlerinde balık alıp sineye çekiliyorum tabi ki balık çekerkende fotoğraflamak pekte mümkün olmuyor kendi adıma..
Ama bu seneden çok umutluyum çok güzel raporlar sunacağıma inanıyorum, umarım deniz beni yanıltmaz..

Geleyim abi de yol biraz uzak geldi çanakkaleyi geçerken ben sana telefon açarım bir tane kamyon yollarsın istanbula gelene kadar tutacağımız balıkları tekne kaldırmayabilir İki ustayı da veriyorsun yanıma baksana

Yakında raporlarım gelecektir Ahmet abicim..
Saygı ve sevgilerimle..
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları