![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese çok teşekkür ederim. Gerekli düzenlemeleri yaptım saygılarımla. Ayrıca buna dikkat etmediğim için kusurumu bağışlamanızı rica edeceğim. Buradaki makale özgün yazıdır. Belirttiğiniz gibi bir değil birden fazla kişiye hitap etmektedir. İnsanların ruh hallerini anlamak yada anlayabilmek mümkün değil ama anlayabildiğiniz ruh hallerine hitap edebilmek mümkündür. Ben kendime göre bilgilerimi aktarmaya çalıştım.
Berkant TUNALI Tarabya - Sarıyer / İSTANBUL Telefon : +90 545 305 16 34 Küçük Bir Sandalımız Var Aile Yadigarı Bilişim Sektöründe Makale ve Yazı Editörüyüm. Akvaryum Görüntülerini Çok Yakında Oluşturup Siteye Güncelleyeceğim. Ek Olarak Resimdeki Gece Karanlığına Kapılmış Kıyı Tarabya Alman Plajı Kıyısıdır. |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
haydi Rastgelsin.com üyeleri | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 25 | 24-03-2009 16:11 |
Arabalara yazılan ilginç sözler | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 21-07-2007 17:58 |
Başarısızlık ile ilgili Sözler... | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 24-02-2006 01:20 |
Ünlülerden Güzel Sözler | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 26-01-2006 20:17 |
kızılderili den sözler | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 26-12-2005 14:47 |