|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Way be süper levrekler abi.Harika av...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() super av tebrikler...bısey sorucam yalnız sızce bu sahte yem egedede kıyıdan ıs yaparmı??? yada levrek ıcın onerecegınız baska bı sahte yem varmı kıyı ıcın??
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Öncelikle bu yapay ile levrek yanında çinekop ve istavrit te aldığımı belirtmek isterim.
Levrekte kullanılacak yapay balık ile ilgili olarak elimde iki bilgi var. Fakat ikisini de deneyip doğrulayamadım. Birinci bilgi bir Japon arkadaştan (şaka değil mail ile yazıştığım bir kişi) ve İstanbul'lu bir balıkçı amcadan rivayet. İkinci bilgi ise seyrettiğim çeşitli filmlerden izlenimlerim. 1. Levrekte kullanılacak olan yapay balıkta gaga kısmının köşeli olması gerektiği, bunun yapay balığa aksiyon kazandırdığı ve daha çok cezp ettiği 2. Yapaylarda hiç gaga yok. Renkler, açık veya fosforlu renkler (beyaz, açık sarı, açık yeşil gibi). Ancak bu kullanımda hava durumu faktörünü de dikkate almak lazım. Zira hep bulutlu havalarda çekilmiş filmlerdi. Birinci durum için tedarik ettiğim birkaç yapay elimde mevcut. Levrek bulduğum zaman deneyeceğim. İkinci durumda kullanılacak yapay siparişini de verdim. O da geldikten sonra denemeyi bekleyecek. Bu duruma uygun olarak Luck Craft’ın Sammy modelinden edinmeye çalışıyorum. ![]()
Murat ÖZDİL İstanbul / Üst Göztepe 1966 `·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º> More flyrods are broken by doors than by fish or casting! Bu mesaj en son " 13-12-2006 " tarihinde saat 17:23 itibariyle mozdil tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat Abi ilk durumdaki tespit ilginç, denemek gerek. İkinci durum ise mantıklı, çünkü özellikle kapalı havalarda ve bulanık sularda açık ve fosforlu renkteki sahte yemler daha görülebilir olduğundan cezbedici oluyor. Tersine açık havalar ve berrak sularda ise doğala daha yakın sahte yem kullanmak gerek...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Mozdil Kardeşim
Ben Mart- Aralık arası Bodrum Bağla körfezinde oturmakdayım.Bir dahaki sefere Bodrum Bitez'e gelirseniz beni arayın.Arzu ederseniz teknemle balık avına gideriz.Saygı ve sevgilerle Reşit
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel balıklar tebrikler.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yelkenli ile Marsilya’dan Bodrum’a Yolculuk | Melih | ANILAR | 16 | 24-12-2008 21:26 |
kuşadası,bodrum,akbük,gümüldür,ayvalık raporları | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 01-03-2007 19:16 |
Zargana 15.10.2006 | mozdil | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 06-11-2006 17:42 |
Bodrum balıkları | tuncayterzioglu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 12-01-2006 03:01 |
06,01,2006 balık avı | mufi | ANILAR | 3 | 07-01-2006 14:58 |