|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Deniz balıgı nasıl tulur inşallah sizlerle ögrenecegim biz sazan balıgından başka balık yakalamadık ama kocaeli izmite taşınınca
denizigördüm ve deniz sevdası sardı inşallah sizlerin tecürbelerinizden istifade edecegim. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar hepinize rasgele
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Hemşerim hoş geldin, imza ayarlarını yapta hitapta kusur etmiyelim. saygılar.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz. Belki hepinizden küçük belki çok konuşuyorum deniz aşktık , sevdadır bambaşka bir şeydir beni yakından tanıyanlar siteden bilir denize gitmek için yapamayacak bir şeyim yok adeta aşık oldum inşallah abilerim size istediğiniz tüm konularda yardımcı olurlar sizinde aşık olmanıza bir katkıda bulunurlar sevgi ve saygılarımla rastgele ... Yine çok yazdım
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Aramıza hoş geldiniz
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İzmitli Oltacı;
Aramıza hoş geldiniz....
![]() |
![]() |
#7 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz..
Lütfen Ayarlar bölümünden imza ayarlarınızı tamamlayınız.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Oltacılardan 10 veya 12 oltalı istavrit çaparilerini satın alabilirsiniz...Tüyleri beyaz veya kırçıllı olabilir.Bu çapariyi makinenize bağlayınız ve kamışınızı denize sallayınız...kullanacagınız kurşun 100gram olmalıdır.eğer akıntı varsa 150 gramlık kurşun kullanabilirsiniz....
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() 10 lu çapari ile istavrit avlayabilirsiniz beyaz veya yeşil (açık renk) kullanabilirsiniz , körfezde mırmır tutabilirsiniz , zargana tutabilirsiniz , izmarit olabilir , en iyisi siz öncelikle bölgeleri gezin balıkçılara uğrayın , konuşun , hangi sahilde ne çıkıyor gibi.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
merhaba arkadaşlar | lemodella | Tanışma | 6 | 03-02-2011 23:17 |
Merhaba Arkadaşlar | orfozz | Tanışma | 3 | 14-09-2010 15:29 |
Arkadaşlar Merhaba | baturhan | Tanışma | 12 | 16-08-2007 10:57 |
Merhaba arkadaşlar | kordelya | Tanışma | 13 | 16-08-2007 00:01 |