|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cilimpuli sen tekne sabit sanıyorsun çapalıyken ama o tekne o şekilde aslına hareket halinde ve sürekli belli bir yol katediyorsunuz bi nevi akış yaparak balığı arıyorsunuz balığı bulduğunuz zamanda zate 10 iğnenin 5-6 tanesi doluyo.
Hareket halindeken aynı şekilde biz maketle kalamar avlarız tekneden çok verimli olur oda ama bilmiyorum normal maket levrek te nasıl etkili olur bu konuyu tekrar erol abiye çeviriyoruz.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ddemirlemiyoz zaten..tekne geziyo..benim söylemek istediğim motor rolantide falan değil..akıntıyla geziyoz tamamda maket icin yeterli bi geziş hızı olmuyo..istavritte hareket etmiyonuzmu diye sorunca ben motoru kapatıyomusunuz diye anladım..imzayıda ekledim bakyım çıkıyo mu
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Marmara Da Avlanma Mevsİmlerİ | levrek | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 13 | 03-06-2012 09:10 |
Marmara Denizi'nde algarna avlanma yasak bölge haritası | MAVİ FENER | Haritalar | 0 | 16-07-2009 19:28 |
Zargana ve kefal ,Marmara | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 02-11-2007 20:02 |
marmara , gemlikte araştırma | cevat2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 25-12-2006 10:05 |
Marmara Adası | gizer | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 3 | 16-08-2006 10:04 |