|
Balık bulucular- Sonar Balık bulucu ve sonarlarla ilgili bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bence en son modeli ve renkli olanını almanı tavsiye ederim....
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() humminbird 586 c hd modelini aldım ilk kullanımda dikkat etmem gereken ayarlar var mı fabrika ayarları yeterlimi yardımcı olurmusunuz tşkrler
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Fabrika ayarları yetmez...ayarları sen kendi teknene göre yapacaksın....İnce ayarlarını ve Gain ayarlarını, dip mesafeni , netlik durumunu önce tekne sabit olduğunda ayarlayacaksın, sonra tekneyi hareket ettirip netlik ayarlarını ve görüntünü tekrar deneyip ayarlayacaksın...
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() slm adım gökhan elimde eagle cuda-168 bir balık bulucu var fakat nasıl çalıstığını tam olarak anlayamadım bana yardımcı olabilirmisiniz hemen kaba bi şekilde olsanız yeterli marmarada balık tutuyorum 50 metreye kadar açılıyorum şimdiden teşekkür ederim saygılarımla mailde atabilirsiniz : ibogokan@hotmail.com
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
aynalı sazan için acil yardım lütfen | GreenRoaD | Tatlı Su Balıkları | 4 | 26-08-2009 17:39 |
pita derinlik haritası için yardım lütfen | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 12-07-2009 10:24 |
Balık avı ile ilgili tüm linkler | levrek | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 30 | 16-06-2009 20:22 |
balık ile ilgili bulmaca anahtarı | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 18-09-2007 21:48 |
Enez'de karadan balık avlayanları buraya toplayalım. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-06-2006 19:36 |