Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 02-07-2012, 09:08   #1
soncet36
Kaptan

soncet36 kullanıcısının avatarı

Alıntı:
MAVİ FENER tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bence: Başlattığımız her konunun ,yüklediğimiz her videonun başına ,sonuna,yanına her neresi olursa bir açıklama yaparsak okuyan,seyreden ,yorum yapana yanlış anlama yolunu kapatmış oluruz.
Birde illaki olumlu yorum yapılacak diye bir şart yoktur.Bana göre doğru olan başkasına ,başka bakış açısına göre yanlış olabilir."şşşş sen sus ,yaptığın yanlış deme,dersen de ben silerim kendi bildiğimi yazarım" olmamalı.Bu forumların amacı bildiklerimizi paylaşmak,yanlış bildiklerimizden vazgeçmek amacıyla bilgi alışverişinde bulunmaktır."Ben bu işe yıllarımı verdim sen ne bilirsin,şu gazetede yorumlar yazıyorum,şu tv de proğram yapıyorum,şu derginin başyazarıyım" deme lüksüne sahip değiliz.sanal ortamda kimse kimseyi tanımıyor sadece burada yazdığı kadar tanırım üyeleri.

Sürçü lisan ettimse affola.
..

Sevgili dostum Hayrettin;
Senin ne demek istediğin ortada....anlayan anlamıştır....
Paragrafta durumu çok da güzel özetlemişsin.... eline kalemine sağlık....
Bizler belirli yaşa gelmiş kişileriz, tansiyonumuz, şekerimiz vardır.... o nedenle sağlığımız her şeyden önce gelir....seni yanaklarından öpüyor, sağlıklı yaşam diliyorum....İyi günler....
işte tam da bu yüzden buradayım. ustaların arasında. sizler tartışın doğruyu bulun ve bize gösterin.
teşekkürler...

Çetin Açık

1972 izmir

iğneniz keskin, avınız büyük olsun. RASTGELSİN...
soncet36 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 03-07-2012, 23:05   #2
Murat ÇAKMAKÇI
Üstad

Smile

SAYIN ABİLRİM

Sizlerle aklımdan geçenleri paylaşmak istiyorum
Form denilince benim aklıma yapmış olduğun av, başından geçen ilginç bir olay veya suratlarda bir tebesümü yakalamak için paylaşılan fıkralar, eylenceler geliyor.Üyelerimizin dışında başkasının yaptığı av hiç ilgimi çekmiyor. Okuduğum bu konudaki yazılara bakılırsa RASTGELSİNE ne kadar çok değer verdiğimiz çıkıyor farkındamısınız.Bu konudaki düşüncelerim ise sizin düşüncelerinizden daha farklı abilerim. Mavi fener üstadımızın ve Baba yalçın üstadımızın yapmış olduğu paylaşımları....mesala 4,5 konuyu bir konu içersinde toparlasak....çünkü bireysel mesaj yazacak konu arıyorum, fazlada bilgisayardan anlamadığım için çok büyük sıkıntım oluyo. SAYGILAR
Murat ÇAKMAKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları