|
![]() |
#1 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman abi bu arkadaşları eylül ayında beklemiyormuyduk biz. Bir yanlışlık yok dimi? hani topalantı saatini öne almak gibi bir durum yani. Yoksa
![]() Süleyman abi bu harika kareleri bizle paylaştığın için ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun. bereketli avların devamını dilerim. Bu arada deniz tutunca öyle bir fena oluyorki insan değil deniz suyu içmek yutkunmak bile istemiyorsun. Miden ağzına gelip gelip gidiyor. Dünya dursun hiçbir hareket olmasın istiyorsun. Tecrübe ile sabittirde ondan anlatıyorum. Ne zaman için dışarı çıkıyor rahatlama o zaman oluyor ve şükür başlıyor...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deniz tutmasına gelince sana tamamen katılıyorum.İnsanın elinde ağağında derman bırakmıyor.Küçük yaşlarda bir keresinde başıma gelmişti hiç unutmuyorum. Katkılarından dolayı çok teşekkürler.Oltan her daim üzüm salkımı gibi istavritlerle dolsun.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
28.08.11 pazar keyfi | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 9 | 23-09-2012 17:07 |
Pazartesi Bodrum | dokuzeylul | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 0 | 19-01-2012 19:52 |
Bundan sonraki paylaşımlarımızı uskumrular süsleyecek.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 35 | 10-08-2011 08:14 |
01.02.2009 pazar | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 04-02-2009 20:42 |
bu pazar | celocan | Meteoroloji,Navigasyon , Harita ve Denizcilik | 1 | 25-11-2008 16:44 |