|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() İshak kardeşim,öncelikle oğlunuzun kafasında oluşturduğu bölüme Allah girmek nasip etsin.Benim küçük oğlanda girdi O da ege dokuz eylül arasında gidip geliyo.Evlatlarımız için hangisi hayırlıysa o olsun.
Gelelim av macerana:Utangaç misafir çocukarı olur,sofra kurulur yemeğe davet edilir,aslında karnı çok aç olmasına rağmen yemiceeeeem diye naz eder. ![]() ![]() ![]() ![]() Seninkisi de o hesap olmuş Nazlı nazlı gitmişsin fakat balıkları kovaya doldurmaktanda geri kalmamışsın. ![]() ![]() ![]() Bu güzel anlatımın için teşekkürler,Afiyet olsunlar.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İstemem yan cebime koymu demek istemiştiniz Süleymancığım.Daha bollarına ulaşırsınız inşallah rasgeleyin.
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak Kaptan;
Fevkalade raporun ve harika resimler için çok teşekkür ederim...avın herzaman daim olsun....
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Aslına bakarsanız, ortada pek de kayde değecek balık yok.Eh işte tavalarımızı kokutacak kadar bir şeyler denk geldi çok şükür. Bana göre her daim güzel olan, ortamın sıcaklığı ve dostlar ile birlikte paylaşılan o doyum olmaz zaman dilimidir. Bende av güncelerim esnasında yaşamış olduğum tatlı anları siz dostlarıma da elimden geldiğince bire bir aktarma çalışıyorum acizane. ![]() Odukca sıcak geçen bu yaz günlerinde gönülleri serinletecek güzel anlar aktarabildiysem ne mutlu bana. Olayın özü bu. ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Süleyman hocam, yorumun ve tesbitlerin için teşekkürler.Her ne kadar karşılıklı olarak oturup bir bardak çay içmek nasip olmamış ise de, anlıyorum ki aslında ne kadar da hepimiz birbirime yakınız. ![]() Hani derler ya.Dervişin fikri ne ise zikri de o olur misali. ![]() ![]() ![]() Ayrıca, cümlemizin evlatlarının hakkında hayırlısı ne ise o olsun.Emekleri boşa gitmesin.Bahtları açık olsun. Alıntı:
Sevgili Nuri hocam, yorumun için teşekkürler.Daha güzelinin dostlarımız ile birlikte cümlemize denk gelmesi dileği ile rastgele.. ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sıcak mahvetti bizi balıklar iyi ama | leanardo30 | TATLI SU AVI | 8 | 05-09-2011 21:05 |