|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Fotoğraf temsili mi bilmiyorum ama temsili değilse akarsu ve göllerde zıpkınla balık avcılığı yasak. Bu fotoğraf temsili ve yakalanan tek balık 18 KG geldi ise yasak değil 5 kg limitinde tek balık limiti yok yani sazanın 5 kilosunu alıp gerisini suya salamıycağına göre sorun yok. Aynı şekilde denizde de iri balıklar yakalandığında tek balıkta 5 kg limiti yok elbet, örneğin 10 kiloluk bir balık yakaladık bu serbest ama bunun üzerine 2. bir balığı yakalamak yasak.
Ayrıca pinter, manyat avcılığı da amatörlerin yapacağı avcılıklar değil. Haberde detay olmadığı için yorum yapamıyoruz belki adam amatör balıkçı değil, profesyoneldir.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Aynı konuyu bende düşündüm....bu adam zıpkınlamı yakaladı, olta ilemi, ağ ilemi.... neticede vatandaş işi bitirmiş....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Amatör Balıkçı 1,5 Metrelik Yayın Balığı Yakaladı | Necati ARAT | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 11-03-2010 09:44 |
3-4 kiloluk sazan (lar) | Nedim Gürler | ANILAR | 1 | 21-03-2009 18:38 |
127 Kiloluk Sazan!!!!!!!!! | Selimiyeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 23-10-2007 18:39 |
110 kiloluk sazan | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 24 | 16-05-2007 22:20 |
7 Kiloluk Sazan | aserkansatı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 02-04-2006 04:26 |