|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese merhaba, yarın bir arkadaşımla balığa çıkacağız kendisi ilk defa ciddi balığa çıkıyor ona bu zevkli spor ve hobimizi öğretmeye çalışacağım
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Mehmet umarım İstanbul'da oturan arkadaşlar yardımcı olurlar.VURGUN çapari güzeldir bizlerde devamlı o ürünü kullanıyoruz..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() sevgili adaşım bende kadıköy bostancıda oturuyorum benım tercıhım genelde uskudarda kuskonmaz camısının onu,ve ben iyi balık tutmak istiyorum diyorsanda kandilli iskelesinin beton olan sol tarafını dene derim kesinlikle boş dönmezsin,bayramdan sonra gidicem dersende rapala ile çinekop deneyebilirsin özellikle kandillide bayramdan sonra çinekop yapmaya başlar
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet aramıza hoşgeldim İstanbullu dostlarımız gereken cevapları mutlaka verceklerdir,fakat İstanbulda avlanacak o kadar çok yer varki cevapları duyunca sende şaşıracaksındır sanırım.Rasgele.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleymancığım benden istediğin zaten hazırda varmış,şimdilik onları getireceğim fakat talebinin nasıl olacağını seninle tekrar buluşunca tekrar konuşacağız.10 lu olarak hazırlamışım zaten.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Yanıtlar için teşekkürler dün arkadaşımla sabah çengelköye gittik. Böyle birşey görmedim hayatımda okadar çok çöp vardıki denizde uzaktan gelirken aa platformmu yapılmış diye düşünüyordum. Ölü sokak hayvanları bile vardı. Direk vaniköy parkına gittik 3 saat orda olta salladık. Balık yoktu 5 tane istavrit topladım ben okadar arkadaşda bi midye tuttu
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() mehmet kardeşim bende vurgun çapari aldım ,ama deneme fırsatım daha olmadı bayramın 2.günü üsküdara gidip denicem umarım verim alırım bu çapariden
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Güzel sitenin güzel yöneticilerine :) | Tuncay GÜNAY | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 11 | 22-10-2010 00:42 |
istanbul kıyıcıları | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 03-02-2008 03:06 |
3.2. istanbul boğaz | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 06-02-2007 17:17 |
çupra --- >adı güzel-tadı güzel | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 02-05-2006 20:59 |
sahte yem istanbul??? | ilhanmania | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 3 | 19-04-2006 18:22 |