![]() |
#41 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar. Yeni katldım ve hayran kaldım. Güven bey verdiğiniz bilgilere çok teşekkürler. Bol avlar dileğiyle.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Düğüm çeşitlerinizden dolayı teşekkür ederim, arşivimi genişletmekte katkıda bulundunuz.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Üzerinden beş yıl geçmiş ama hala başlık aktif ve insanlar bu bilgiden faydalanıyor. Teşekkürler.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşım Güven;
Paylaşımın için teşekkürler...Resimler harika.... Tüm çeşitliliğe rağmen bizim çaparide kullandığımız ipekli bağlama şekli bambaşkadır...Çünkü çaparilerde Martı tüyleride baş yerini almaktadır.....
![]() |
![]() |
#45 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşımınız için teşekkürler.Yeni olduğumdan ilk defa gördüm.
![]() |
![]() |
#46 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hadi bakalım sermaye tükeniyor,sabaha enerji toplamak lazım,herkeze hayırlı geceler.
![]() |
![]() |
#47 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() S.a hayırlı geceler abiler igne ye baglarmıs gibi fırdöndü baglasam olurmu dügüm çözülrmü 5 defa kısa ipi ignenin etrafından döndür snra parmaklarının arasındaki minik delikten geçir ve çift taraflı asıl misinaya
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Misina / Fırdöndü / Kurşunlar | MAVİ FENER | Kurşunlarla İlgili Herşey | 5 | 13-09-2011 09:20 |
Gemici düğümleri | MAVİ FENER | Gemici Düğümleri | 11 | 20-04-2011 22:51 |
İğne ve boyları | Güven ÖZYELDAN | İğnelerle İlgili Herşey | 6 | 06-07-2010 13:00 |
rapalaya fırdöndü | walras | AT-ÇEK | 3 | 24-02-2008 19:43 |
Gemici Düğümleri | Güven ÖZYELDAN | Gemici Düğümleri | 8 | 14-11-2007 17:46 |