|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Merhaba Rastgelsin ailesi Uzun zamandan beri bekleye bekleye göz bebeklerimizi sarartan, bugünde yemlerimizi itina ile bir bir çalan ama sonunda yakayı ele veren malum şahısları afişe etmeye karar verdim.Eminin bir çok bölgede arananlar listesinde olan resimdeki arkadaşları gören bulan varsa lütfen buradan paylaşsın ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sabah bacanağım Ergun Dürüsel ile erkenden başlayan avımız saat 12:00 gibi resimdeki arkadaşların firar etmesiyle bitti. havanında çok sert olması sonucu erkenden avımızı bitirdik. Yem olarak teke ve mamun kullandık.Oltamız ise zoka takımı. Tüm arkadaşlara rastgele.
ATTIM AĞZINA GİRSİN BOĞAZINA ![]() Murat Baykent / İzmir / Çeşmealtı 16.06.1970 B+ Bu mesaj en son " 12-09-2012 " tarihinde saat 09:38 itibariyle ibrahimz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Avlarınız bereketli olsun.Rastgele.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşım siz ne yaptınız yaa. ben ne zamandan beri onları arıyordum. şimdi oldu mu bu yaptığınız.
![]() paylaşım için teşekkürler. elinize sağlık, tutamıyoruz bari fotolara bakalım. rastgelsin.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muhteşem bir av ve bir o kadar güzel bir anlatım. Helal olsun.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Harika bir kaçak yakalama oparasyonu gerçekleştirmişsiniz.Paylaşımınız için çok teşekkürler.Bizlerede teselli oldu .
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi aranan kaçaklar sonunda yakalanmış size. Yakında granyozlarıda suç üstü yaparsınız umarım, bu sezon benim hedefte granyozlar var
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Tebrikler kaçakları yakalamışsınız vede ödülü almışsınız
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi beklenen fakat bir türlü gelmeyen arkadaşlar en sonunda teşfik etmişler.
Ben olsam onları yakalamazdım, takip edim tüm şebekeyi suçüstü yapardım. Böyle güzel avların devamını ve fazlasını dilerim. İnşallah granyozlarda bekletmezlerde onlarada bir suçüstü yaparsınız.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat;
Sen kerterizde böyle avlanırsan, normalde neler yapacaksın kimbilir...kutlarım seni...
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler güzel bir av olmuş.Devamını diliyorum rastgelsin.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
harika bir akşam üstü | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 02-07-2007 10:27 |
Gezerken Bulduğum Videolar Bir Kaç Adet | hijacker54 | Videolar | 4 | 28-03-2007 22:53 |