|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() merhaba balık dostları
söz verdiğim resimleri çektim.forumun şansına olsa gerek yaklaşık 3 kg lık bir alabalık yakalamıştım ama resimleri bir türlü ekleyemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim. |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Ramazan,
şu anda sitedenin alt yapısında jpeg yapıştırma sorunu var,Anıl arkadaşımız bu sorunu çözmekle uğraşıyor.Bu teknik arıza umarım yakında çözümlenir,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() resimleri benim mail adresime yollarsanız ekleyebilirim sizin adınıza
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() bir haftadır tatilde olduğum için mesajlarınızı bu gün görebildim.resmi taygun kardeşimin mailine gönderdim.
bu arada tatildede dalyandaydım.meşhur dalyan kefallerinden birazını (28-30 kadar) oltanın ucunda görmeyi başardım.ama onları resimleyemedim.daha doğrusu resimlerini çekmek yerken aklıma geldi ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoşgeldin aramıza.Resimleri en kısa zamanda bekliyoruz malum herzaman balığa gitme fırsatımız olmuyor balim resimlere baka baka iç cekelim
![]() Selamlar |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() ben hatları karıştırdım galiba.sağolsun taygun kardeşim resmi açmış ama başka bi yerde.balık türleri başlığında tatlı su balıkları kısmında açılmış.bir alabalıkta benden başlığıyla bi mesaj atmıştım.oraya açılmış.kusura bakmayın
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben en iyisi o başlığı fotoğraflar kısmına taşıyım bu sayede resimlerimiz daha derli toplu olucaktır arayan kolaylıkla istediği resimi bulacaktır sanırım
![]()
![]() |