![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() herkese merhaba diyerek başlayayım öncelikle.
ben foruma yeni üye oldum ve tüm yazıları ilgiyle ve beğeniyle takip ediyorum.denizlide ikimat ettiğim için balıkla aramız sadece tatlı su balıkçılığı şeklinde oluyor.hoş oda çok acemice olmakta.genelde gittiğimiz yerlerin özelliğini bilmiyoruz ne çıkar hangi tür balık ne ile avlanır.ama yavaş yavaş öğreneceğiz herhalde.bu konuda siteden üst düzeyde faydalandığımı söylemek istiyorum ve herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. :teşekkkür |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba balıkcı dostum bizlerinde istediği tüm balıkcı dostların bilgilerden faydalanıp bol balık avlamaları ve yakalamış oldukları balıkları bu güzel ortamda bizlerle paylaşmaları,sizinde güzel balıkavı resimlerinizi bekliyoruz.
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Bu Hafta Sonu Yaprakli Barajina AlabaliĞa GİdeceĞİz Nasİpse YakaladiĞim İlk BaliĞin Resmİnİ EkleyeceĞİm.
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() merhaba kardeşim hoşgeldin öncelikle ...adını soyadını yaşını ve ikamet ettiğin ili yazarsan seviniriz formun kuralıdır bu...rastgelsin...
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() acemilik işte kusura bakmayın ekledim şimdi sanırım oldu
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin balıkçı dostum kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle.
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Alper hoşgeldin.ad+soyad+doğ.tar+şehir+ bilgilerinide ekleyiver..
bu forumda hoç vakit geçireceksin. |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() merhaba balık dostları
söz verdiğim resimleri çektim.forumun şansına olsa gerek yaklaşık 3 kg lık bir alabalık yakalamıştım ama resimleri bir türlü ekleyemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim. |
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Ramazan,
şu anda sitedenin alt yapısında jpeg yapıştırma sorunu var,Anıl arkadaşımız bu sorunu çözmekle uğraşıyor.Bu teknik arıza umarım yakında çözümlenir,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() resimleri benim mail adresime yollarsanız ekleyebilirim sizin adınıza
![]() |