![]() |
#51 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() gecen hafta denedik ince uzun kesip tuzladiktan sonra suyunu gazete kagidiyla cektirdik. ve karagoz, cupra, istavrit aldik.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#52 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tesekkurler Darisi sizin basiniza olsun daha iyileri sizin olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Hemen hemen her gün Olta ile kıyıdan avlandığımdan ekonomik olarak düşünüp tavuk göğsü denedim Didim'de ...Bir hafta süre ile hiç bir şey alamadım...Vuruş bile hissetmedim....Haftasonları oğlum da katıldı bana 12 yaşında ...O mamun attı show yapdı....
![]() |
![]() |
#55 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#56 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar tavuk etini ben devamlı kullanırım,şöyleki tavuk etiyle karidesi denedim,inanın değişik şekillerde denedim,bir iğneye karides bir iğneye tavuk taktım,bir oltaya tavuk ,diğer oltaya karides taktım,hiç fark etmiyor ve tavuk etini tuzlayıp da kullandığımız için kolay düşmemesi de artısı,yani tavuk eti iyidir,deneyimlerimle sabittir,herkese rastgele.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben de kullandım. Lidaki, mırmır, karagöz tutmuşluğum var (Gerçi çoğu limit altı olduğunda iade edildi).
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tavuk ciğerini yem olarak deneyen varmı arkadaşlar | ozbakir | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 15 | 04-08-2011 13:11 |
Bu yemle ne yakalayabiliriz? | arm59 | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 2 | 03-03-2008 07:34 |
S.a Manavgat ırmağında avlanan | inndark | TATLI SU AVI | 2 | 29-11-2007 14:16 |
canlı yemle yılan avlama | CaTSiLeNcE | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 05-02-2007 18:07 |