|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Tago afferim sana ....bahsettiğin dere nin bir kısmında hemen caddenin altından itibaren denize doğru...her iki kenarda egimli beton duvar var karakoçta oldugu gibi...değilmi..???. saglı sollu yazlıkların içinde ve üst kenarda bir toprak yolu var sahile kadar .....
orası olsa gerek... ayrıca karakoc un yoldan kara tarafıda sakin ve balık yapar... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet muvaffak abi aynen tarif ettiğin yer
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() hayret.. yani meltemtur dan bize doğru az bir mesafe önceki dere ama orası hakkında geçen sene verimsiz demişlerdi de ben de hiç o tarafa gitmedim..bu sene..
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Tago o derede... ana caddenin alt tarafındamıydın yoksa üst tarafındamı.. daha dogrusu tam olarak noktan neresi idi..??????
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
|
![]() Muvaffak abi seferihisardan geldiğini düşünürsek karakoç deresinden sonraki dere deniz tarafında avlan yolun hemen altında seferihisar tarafında yazlıklar var gümüldür tarafında 3 katlı bi pansiyon onun yanından itibaren site başlıyor yazlık tarafında bi ağaç var okaliptüs ağacı ufak bişey onun orda avlanabilirsin akşamüstü gölgede yapıyor miss
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() ok tago..şu anda motor serviste bitince bir sefer yaparım.. ama o suyun temiz oldugundan eminmisin????????
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
|
![]() Valla çevrede evden başka bişey yok abi temiz olması gerekiyor
balıklar lezzetliydi ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende biraz ara vermiştim siteyle ilgilenemedim kusura bakmayın.TAygun abi balıklar çok güzel.Eminim ki yaptığın bu güzel davranıştan dolayı o çocuğun hayır duasını almışsındır.Bu arada bişey sormak istiyorum.Bu kefallerin kulakçıklarındaki kan mı yoksa türünden dolayı mı böyle???
Yunuscan Konyar. 22.08.1991 Merkez/Kırklareli ogameci39@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 10-08-2006 " tarihinde saat 08:25 itibariyle ykmk tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
|
![]() Kan değil Yunuscan derede avlanan kefaller genelde böyle oluyor muvaffak abimizin resimlerindede bunun örneklerini görebilirsin
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok ilginç.Neden acaba merak ettim ve araştıracağım...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
14 nisan gümüldür raporu | Lethe | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 16-04-2007 15:08 |
14/01/2007 gümüldür raporu | giritli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 74 | 02-02-2007 10:04 |
26 Ağustos Gerence Av Raporu | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 28-08-2006 17:08 |
19-26 Ağustos 2006 Enez avı... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 27-08-2006 09:14 |