|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() bencede denızden ne cıksa yenır kesınlıkle katılıorum
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar hepinize iyi günler sizlerin fikırlerinizi almak istiyorum 3.5 metre polyester tekne aldım fakat motor konusunda hiç bilgim yok.sıfırmı 2inci elmi alayım kaçlık olsun bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.bende oltacı olarak böyle bir balık görmedım ama tanıyan arkadaşlar eti iyi diyor afiyet olsun
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Örnek olarak: Evinrude-Yamaha-Johonson olabilir....
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arakadaşım onun derisi baya bi kalındır onun için derisini yüz ve ye afiyet olsun
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Enderciğim merhabalar önce günün aydınlık hayırlı günler sağlık ve sıhhatler ile şansın açık kısmetin bol tutacağın balık büyük olsun.Yuvandan huzur ve mutluluk eksik olmasın.Abi bu ne iş deme nedir bu kadar güzel sözleri size sarfettiren diye düşünebilirsin.Şu yukarıda yazmış olduğun yazının altında yani .[/quote] bu yazının altındaki yazınlanlardan etkilendim.Sitemizde veya tüm balıkçı sitelerindeki üyelerin tamamının aynı şekilde kendisini ifade etse ve tanıtsa ne kadar güzel olur.Seni o kendini tanımın için kutlarım.Esenlikler dilerim.Çok geç kalınmış bir takdir olarak düşünülebilinir fakat yeni gördüm bu tanıtım şeklini.
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
eti çok lezzetlidir az yağda tavası süper olur.
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşım Hüseyin;
Tüm şıklar ayrı ayrı benim için doğrudur..Yorumunuz için teşekkürler....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Naylon balığı (ateş balığı) (Sargocentrum rubrum) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 20 | 23-11-2012 17:01 |
Domuz Gribi Hakkında Genel Bilgiler.. | Necati ARAT | SAĞLIK | 6 | 27-10-2009 11:34 |