|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi çok sağol da burada yapay yemlerin dilimizdeki adlandırılışlarını söylüyor.Benim sorduğum denizde spinerla balık tutulur mu??Bildiğimiz döner kaşıkla yani.Aradığımı bulamadım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() yunuscan çoğunlukla suyun içinde yaptığı parlaklıktan dolayı levrek avında kullanılır..tekneden sırtı çekilerek yada kıyıdan at-çek diye tabir ettiğimiz yöntemlede kullandığımız oluyor..parlaklığından ve suyun içinde çıkardığı sesten dolayı ilgi çekici bir hale geliyor kısacası silikon yemlerin arkasına son parça olarak takıyorum genellikle ve iş yapıyor...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sağol abi almak istediğim cevap buydu benim de.Spinnerı denizde de deneyeceğim kısmetse.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler.
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() 4-5 sene önce didimde bi gruba denk geldim. ellerindeki kaşıklar bir karış vardı abartısız.Dolunaylı gecede tekneden sırtı yapıyorlarmış.Parlementerler sitesi denen bi yer var Didimde;o bölgede bir metreden büyük turnalar avlıyorlarmış.Lafın kısası gece yakamoz yapıp balığı çekebilir yani....
|
|||
![]() |
![]() |