|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() arkadaşlar ben sakaryalıyım sakarya nehrini duymuşunuzdur güzel yayın yatağı tavsiye ederimadapazarı mollaköy turna balığı cenneti 15-20 arası aturnalar var.Şimdilik bukadar devamını sizlerden bekliyorum herkeze tavsiye ederim hadi rasgele
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() 15-20 arası turna derken Boylarından mı bahsediyorsun?
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() 15 20kg arkadaşım cm olamaz herade
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Balık avlamaya hastalık diyorlar. Bence bu bir hastalık değil neden derseniz....... Hastalıkların iyileşme ihtimali var.. Ama balık avlamak bir tutkudur. VE TUTKULAR İYİLEŞMEZ... Serkan Arslan sakarya/adapazarı arslan340@gmail.com |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Mollaköy, merkezdeki mollaköy mü? Zannetmiyorum o kadar büyük balık kalsın. Sakaryalı balıkçılar bayağı iyi balıkçılar o kadar büyük balığı o kadar yakında bırakmazlar.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() doğru söyledin ama olta nisina dayanmıyo o turnalara 3 5 sefer benim başıma geldi bir hafta kamp kurdum maximun 9 kilo daha büyükleri zor çok sağlam olta lazım aldığı gibi götürüyo yalanım varsa taş olayım
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Balık avlamaya hastalık diyorlar. Bence bu bir hastalık değil neden derseniz....... Hastalıkların iyileşme ihtimali var.. Ama balık avlamak bir tutkudur. VE TUTKULAR İYİLEŞMEZ... Serkan Arslan sakarya/adapazarı arslan340@gmail.com |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Serkan bu Turnalar Sakarya nehrinde değil mi? oralarda Sakarya nehri kirlenmiyor mu? Turna kirli su da nasıl bu kadar büyüyebiliyor.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aman abicim balığa gideyim derken canınızdan olmayın.. önce tedbir sonra tevekkül.. yeterince üzücü haber aldık son zamanlarda..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hangi balık ? | gıracemi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 16-10-2011 13:54 |
İzmir yakınlarında nerde balık tutabilirim? | egeertürk | TATLI SU AVI | 0 | 29-11-2009 03:32 |
hangi balık hangi denizde | mufi | Deniz Balıkları | 3 | 04-01-2008 21:11 |
Hangi balık ne zaman... | Uzm.Dr.Rastgele | Balık Yemekleri | 6 | 13-09-2006 20:51 |