|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Murat paylaşım için teşekkürler.Dostların ile birlikte harika bir av güncesi geçirmişsiniz
![]() ![]() Ayrıca, yok efendim usta ya da üstad veya kaptan vs gibi taltiflere veya yakıştırmalara aman deyim kafanı takma. ![]() ![]() Bana göre bizler amatör balıkçı/oltacıyız.Balık olsun ya da olmasın dostlarımız ile birlikte ama bir su kıyısında ama bir tekne üstünde olmanın hazzını almış ve sevdanın tadını çıkartan kişileriz. Emin ol gerisi ayrıntı,hikaye... ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Yorumunuz için ve değerli düşünceleriniz için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi uzun yıllardan beri hala bu hobimizi gerçekleştirecek kadar bu işe gönül verebildiysek bizimki gerçekten amatörce bir tutku demektir. Hoşçakalın
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
02.12.2011 Lidaki avı | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 10-12-2011 10:57 |
04.10.2011 lidaki avı | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 09-10-2011 13:15 |
Lidaki | avlar | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 20-04-2011 19:24 |
Lidaki | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 15-10-2009 20:15 |
Lidaki ve Saz Arkadaşları | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 07-09-2005 02:33 |