|
El Yapımı Kendi Yaptığınız Malzemeleri Bizlerle Paylaşabilirsiniz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese selamlar iyi günler.
Yakın zamanda Zodiac botuma başlangıç sınıfı bir balık bulucu ve ufak 12 voltluk akü aldım. Birkaç gündür balık bulucunun transcuder denen sensör kısmını bota nasıl pratik ve sağlam bir şekilde monte ederim diye araştırma yapıyorum. İnternette değişik montaj çeşitleri gördüm.Ancak detaylı anlatan pek yok. beni pek tatmin etmedi. Aramızda botta balık bulucu kullanıp böyle pratik çözüm bulup uygulayabilen arkadaşlardan tavsiye almak isterim..Bu arada botum ahşap tabanlı katlanır bir bot. İnternetten bulduğum birkaç çözümü sizlerle paylaşayım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkürler.. Sanırım ilgili kimse yok.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() merhaba. ilgili kimse yok demeyelim de. bilgili kimse yok(mesajı okuyanlar arasında) diyelim. yoksa ben de merak ediyorum nasıl olacağını.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu tip botlara..söylediğiniz balık bulucular monde edilemez...ancak çapari gibi kıçtan salıp bırakacaksın ki...dibini gözlemleyebilirsin....
Bu tip cihazlar teknenin baştan 2 metre mesafesindeki bölümüne teknenin altına bir delik açılarak cihazın aynasının yerleştirilmesi ile mümkündür...Bunun içinde tekneni sac veye ahşap olması gerekmektedir....Sana rast gelsin.... NOT: böyle durumlarda cihazı almadan önce bilgi sahibi olmamız gerekmektedir...Haydi sana rast gelsin...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
JRC'nin balık bulucu cihazı | MAVİ FENER | Balık bulucular- Sonar | 1 | 30-11-2011 15:34 |
balık bulucu | taze balıkcı | Balık bulucular- Sonar | 1 | 16-03-2011 13:04 |
Humminbird 560 balık bulucu | Tutku35 | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 0 | 07-03-2011 11:09 |
balık bulucu yardım | gakgos23 | Balık bulucular- Sonar | 5 | 17-12-2010 19:40 |
balık bulucu sonar hakkında yardım | isyankar2009 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 01-11-2010 21:40 |