![]() |
#11 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam Erol bey eger hazirini bulamiyorsaniz boy le bir tasarim da kullanabilirsiniz
assagidaki kursun baglanan yeri Argon telinden kolaycana bukebilirsiniz. Kivrik kisminada ignenizi gecirince Turkisch Inpact shield oluverir size ![]() ![]() Bu mesaj en son " 29-05-2006 " tarihinde saat 03:15 itibariyle Sohbetcibaba tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bravo valla şartlanmışız tabi plastik olacak diye,bu tam bize göre,teşekkür ederim,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() iyi akşamlar arkadaşım böyle bir takımı ben ilk defa görüyorum bunun ne takımı olduğuda belli değilinşallah bilen birisi çıkar
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili coşkun,
bir önceki sayfa da takımın açıklaması sohbetcibaba tarafından yapılmış,kıyıdan avlanabilecek tüm balıklar için geçerlidir,inpact shield diye tanımlanan parça ya da sistem,kıyıdan uzağa atış esnasında yemin savrulmamasını ve direnç oluşturmaması için kullanılmaktadır,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Üzerinden zaman geçmiş konuyu ihmal etmişiz. Impact shield kısmını ise hiç okumamışız. Kusura bakmayın. Bu noktada anlamadığım konu şu: İğne i.shield kısmına nasıl takılıyor? Atış yapıldıktan sonra iğne nasıl serbest kalıyor?
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
evet aynı soruyu bende merak ediyorum umarım bi cevap alabiliriz... Birde köstekleri gövdeye bağlarken gösterilen buralarda 3 başlı fırdöndü dedikleri parçaları nasıl kullanıyorsunuz??? Yani takılması nasıl oluyor? ben daha önceden chesse&peche de direk gövdenin üzerine geçirilen benzer bir parça görmüştüm ama o daha değişikti üçgen şekilli bişeydi bunlar daha küçük... Düğüm atmamıza gerek kalmıyor sanırım direk gövdeye yerleştiriliyor ama şeklini merak ettim anlatabilcek varsa sevinirim arkadaşlar...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
lure yapımı (rapala yapımı) | aganta borina borinata | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 7 | 18-12-2007 22:46 |
lütfen görüş bildirin | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 26-02-2007 16:51 |
Karışmayan takım | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 7 | 18-10-2006 12:38 |
Jig iğnesiz silikon takım | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 9 | 16-10-2006 07:06 |
Bu Takım Hakkında Fikirleriniz | Taygun KOCABIYIK | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 04-10-2006 19:44 |