|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Yok Mehmet Abi, öğretmeniz ya ondan kaynaklanıyor bu durum.Fotoğraf çekilrken oğlum bile büyüyünce görmesin diyerek elime almam aslında ama heyecandan dolayı unutmuşum.Saklıyayım dedim çaresizce...Olay budur,yani sitemizi ziyaret eden gençler özenmesin diye....Çok dikkatlisin bu arada abi,sevgilerimle...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan güzel bir av olmuş tebrikler balıklarda bayağı iri tadları nasıldı.
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Etleri somon rengindeydi ama biraz kuru geldi bana.Yağsızdı yani Selimcim...Ama kuyruk bölgesi harikaydı...Bu gün yine gittik fakat sadece 5 tane tutabildik...Ama alabalık avının üstüne tanımadığımı da söylemeliyim...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() fotoğraf yoksa bende asla inanmam..kanıt lazım kanıt...yazmakla olmuyor...
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Eklentilerimi kaybettim.Yenilerini tutacağımdan eskilerinin hükmü yoktur...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Sağol Sennur teşekkürler...
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serkan bey, Serkan bey tebriklerimi sunarım size harika resimler harika balıklar, İzmir'e geldiğinde kısmetse bu güzel enstantanelerden söz edelim. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Sağol Haldunum teşekkürler...Gelince konuşuruz bol bol...
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
şans levreği | ismail2776 | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 28-07-2009 07:42 |
13.12.2008 İskenderun levreği | akayuzel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 15-12-2008 16:06 |
Öğlen levreği 770 gr. | Big Fish | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 15-12-2008 15:58 |
Niyetine girmeye gör!! | fisher1968 | ANILAR | 10 | 10-10-2007 19:03 |
Tatlı Su Levreği | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 9 | 06-07-2007 19:40 |