|
ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() İshak Arkadaşım inan yaşamış gibi oldum okurken.Sağolasın bu güzel anını paylaştığın için...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() İshak kardeş birde yanınızda fotoğraf makinesi olsaymış süper olurmuş.
Senin heyecanını bende yaşadım gerçekten. Saygılar
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Bilgisayar ortamında çok yeni ve oldukca cahilim diyebilirim.Hatta imza bölümü altında yer alan su altı resminide sağolsun Taygun yerleştirdi.İnşallah en yakın zamanda digital bir fotoğraf makinası alacağım ve iyi kötü tuttuğumuz balık resimlerini hep beraber seyrederiz.Diğer arkadaşların resimlerini seyretmek çok güzel....
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Bu klibi seyredince eskiden balık çiftliklerinde geçirdiğim günleri hatırladım.Süper kaliteli 0.22-0.25 misinanın ucuna bağladığımız iğneye adına mama dediğimiz yemi takıp ''pelet yem'' şeklini verdikten sonra oluşan bu kurşunsuz takım ile avlanırdık.Bu arkadaşlar da aynı metod ile kafeslerin üzerinden avlanıyorlar.Çupranın yeme dokunması ile takdırıp kıyıya çekinceye kadar geçen o anı herkezin yaşamasını isterim.Arada yok kurşun-yok fıdöndü vs. hiç bir şey yok.Adeta tokalaşmak gibi bir şey.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi benzer sistemi ben mamun ile liman içinde gece yapıyorum. inanılmaz keyifli bir av. uygun ortamı bulan herkese tavsiye ederim...
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Mert kardeşim senin de dediğin gibi liman içlerinde özellikle gece çıplak iğneye veya uygun zokaya mamun takarak avlanmak çok zevklidir.Bu sene balığa alıştırdığım ve daha yeni yeni ısınan Mehmet arkadaşım ''gece ortamına'' henüz tatmadığı için,bu sene koca yaz hep gündüz giitim.Fakat geçen sene sakin bir havada mordoğan aras otelinin arkaşında yer alan büyük limandan mamun-çıplak iğne ile aldığım sinariti hiç unutamam.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Oy oy oy
abi ne kadar gelmişti o sinarit?
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() ishak abi...ben de zamanın da çiftlikten avlanmıştım...yeme ne dendiğini bilmiyorum ama çiftliği yemledikleri yemi kullanmıştık...takım aynıydı...tek fark çiftliğin çalışanları balıkları hergün yemledikleri saatte yemlememişlerdi... yemlemeleri gereken saatte biz oltalarımızı çalıştırdık...bize bir saat kadar müsade vermişlerdi...artık o bi saatin nasıl geçtiğini tahmin edersiniz...balıkları yemledikten sonrada oltalarımızı çalıştırdık...balık sayısı azaldı yemlemeden öncekine nazaran azaldı...biz şikayet etmeye başladık...ama bu nankörlükten başka bi şey değildi...yakaldığımız balıkların küçük olanlarını boş bi kefese atıyorduk...çiftlik çalışanları onları büyütüyorlardı...(tabi diğer balıklarla karıştırmıyorlardı...)gerçekten o avlar benimde unutamadıklarımdan dır...
paylaşımınız için teşekkürler...zevkle okudum...tabi aklıma şu söz geldi "tekkeyi bekleyen çorbayı içer" rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hamile kalan Erkek ! (Denizatı) | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 07-04-2010 07:13 |
Belgelerımde kalan anılar.. | ADNAN | ANILAR | 5 | 19-12-2009 23:24 |
Hey gidi eski günler hey.... | ishak BALLICA | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 24-12-2007 12:10 |
Alanyada bl.günler- 4 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 33 | 29-05-2007 18:48 |
Alanyada bl.günler- 3 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 03-05-2007 16:41 |