![]() |
#41 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam,
Bu resimleri ve yazıyı dogru yerdemi yazıyorum bilmiyorum ama bir sekilde sizinle paylasmak istedim. Artık kovamı doldurabiliyorum. Her aksam sahildeyim. Ozellikle son 3 gundur bogazda bir balik patlaması oldu. Ailedeki herkese kendi tuttugum baliklari ikram etmek cok guzel bir duygu. Sanırım mevsim yaklasiyor.Cunku sahilden elim bos dönmüyorum.Sevindigim sey hani derler ya balik coktu zaten diye ama cogu zaman sahilden ayrılırken herkesten fazla balik tuttugumu farkediyorum.Buda bana ayrı bir keyif veriyor isi orenmis olmak adına.Ama daha ogrenecek cok sey oldugunuda unutmuyorum.. 2.resimde en buyuk yardımcım oglum, ben ve dunyanın en guzel manzarası. Burası Besiktas sahili. ![]() ![]() Saygılar,
Mustafa YUCETEPE 1975 İstanbul Birisine bir balik verirseniz, bir gün doyar. Ama ona balik tutmasini ögretirseniz her gün doyar. ><((((*> ...***... ><((((*> ...***.. .>((((*> Bu mesaj en son " 03-04-2007 " tarihinde saat 10:55 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Mustafa tebrik ediyorum. Gerçekten tarif ettiğin duygu muhteşem bir şeydir, umarım çok daha iyi avlar yaparsın. Tekrar tebrikler. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#43 | ||
Guest
|
![]() sansınızın devam etmesi dileğiyle...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#44 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mustafa abi inan çok sevindim heycanını anlayabiliyorum
![]() Bir tarafta boğazın eşsiz güzelliği diğer tarafta balıklar diğer tarafta aslan oğlun daha ne olsun diyorum Olayı çözdün artık bundan sonra sıksık senden resim bekliyoruz ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ufaklığın maşallahı var, ben en kısa zamanda ona da kendi boyuna göre bir olta verin, zehri ufaktan alsın
![]()
![]() |
![]() |
#46 | ||
Guest
|
![]() Mustafa aramıza hoşgeldin.Ben bu aralar mecburiyetten dolayı siteyi ihmal ediyorum.O yüzden senin bizlere katıldığını görmemişim.Aramıza hoşgeldin.Biraz geç oldu ama kusura bakma...Rastgele...
|
||
![]() |
![]() |
#47 | ||
Guest
|
![]() olay tamamlanmış abicim bravo eksik olan balıktı şimdi fazlasıyla kovada var tebrikler ....
![]() |
||
![]() |
![]() |
#48 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi acemilik bu mudur?
![]() |
![]() |
#49 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Mustafa Bey,
Oğlunuz işi öğrenmiş ![]()
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Yakında boğazda lüfer başlayacak. Bu çok daha büyük bir zevk. Mustafa Bey, sizi Eylül sonuna doğru Büyükdere' ye de beklerim. Birlikte Büyükdere veya Kefeliköy sahilde istavritleri lüferlere yem yaparız. Benim ev Büyükdere' de. Oğlunuzu da beklerim. Benim ufaklık daha 1 yaşında ama, akşamları balık tutanları seyretmeye götürüyorum (Geçen gün kefal tutanların ekmeğini yedi). Yavaş yavaş öğrensin artık.
Saygılarımla.. Gündüz ulaşmak isterseniz: 0212 226 11 00 / 25075 4-10 Eylül arası Marmara Adası Çınarlı Köyü' ndeyim. (Zıpkın + Olta)
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Araniza Kabul Edermisiniz..... | meto16 | Tanışma | 20 | 16-03-2009 18:18 |
Aramıza yeni bir balıkçı daha katıldı | murcey | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 13-08-2008 07:41 |
acemi pilot | ibrahimz35 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 06-12-2007 05:07 |
Araniza Yeni Katildim Ama Bir Kaç Fotografta Ben Göndereyim Dedim | orhanxx | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 13-11-2007 18:46 |