|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Yunuscan tebrikler..Ah o tekirlerden bir 10 tane kadar olsa..O zaman tam tavalık olurlardı..Çupran tam deniz çuprası;ten rengi,kuyruk yapısı ve yanağının allığı '' ben % 100 deniz'im diye bağırıyor adeta..
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yunuscan tebrikler, güzel avlar yapmışsın. Artık kendine hedefler koy bence. Yani X balığından şu kadar boydan küçük olanları yakalarsam geri salacağım şeklinde. Böylece hem avlarının zevki ve kalitesi artar, hem de ileride iri balıklar yakalama olasılığımız çoğalır.
Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yunuscan rahatsızlıktan değil. Dil balığını ve diğer ufakları bıraktığın iyi olmuş. Ben sadece genel olarak söyledim. Mesela zarganaların bir tanesi gerçekten güzel, ama diğerleri ufak gibi geldi bana. Dersen ki ben bunları yem yapmak için tuttum, ona da diyecek birşeyim yok tabii
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi zaten oranın çuprası dehşet bişey oluyo.HAfif sarımtırak ve şeklinde hiç bir bozukluk yok.Dinç balıklar çıkıyor hep.Deniz kendini temizleyen ve hakikaten Türkiyenin hiç bir yerinde olmayan bir deniz.___Ishak abiye___
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Enez-Liman Kayalıklardan İstavrit | egemen111 | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 06-03-2009 00:05 |
Enez... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 23-08-2007 15:37 |
Enez Yolcusu:) | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 27-07-2007 12:20 |
30 Ağustos Deneyimi | erhan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 27 | 21-12-2006 12:56 |
Gümüldür Raporu (5 Ağustos 2006) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 41 | 16-08-2006 21:34 |