![]() |
#1 | ||||||||||||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Sinarit Alayı Burdaki videolar fon müzikleriyle birlikte izlenmeli.
Sinarit Alayı, Baba Sinaritler.
Baba Orfoz, Saklambaç Oynuyor.
Sinarit Alayı "Ayrıntı" 0.50-----3 Alyanak Görüntüde, Solungaç Yanı Siyah Parantezli. 2.05----2.11----Yaralı Sinarit. Tam İsabet Noktası. Solungaç yanı yüzgeçten Çaprazına. Sol Alt Kareye bakılacak. 3.06----Daha önceki birkaç yazımda Karagöz sürülerinin kaçarken toplu halde kuyruk vuruşlarının çıkardığı sesi tarif etmeye çalışmıştım. İşte Sinarit Sürüsünün toplu halde ani kuyruk vuruşundan çıkan sesler.
Baba Yalçın Bu mesaj en son " 07-05-2012 " tarihinde saat 19:43 itibariyle Tuncay GÜNAY tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() tek kelimeyle muhteşem bunlardan 1 tane tutmak bana nasip olur mu acaba
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() İnşallah Tuncay'cım, ben teşekkür ederim. Videolarda (DM) ayarlamalar yapmak lazım. Tabi Anıl Ya da Taygun'u yakalarsak. Saygılar.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptanım gerçekten harika görüntüler,eline emeğine sağlık çok,çok,çok teşekkürler.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Alıntı:
Hüseyin'cim ben teşekkür ederim. Beğendiğinize sevindim. Videonun bir tanesini Ege'den bir arkadaş göndermişti ama sonradan tam bir ay internet okyanusunda araya araya yerini buldum. İki aynı video bir tanesi 15 sn. kadar daha kısaydı. Birazda yanına ekleme yaptık benim müzikleride çok hoşuma gitmişti. Saygılar.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hay maşallah...
Hava atıyor meretler....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sinarit avı | tolga bodrum | Tanışma | 0 | 04-11-2010 23:09 |
Sinarit | mufi | Sırtı-Seğirtme | 4 | 02-12-2008 11:41 |
Sinarit, sinarit, sinarit... | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 13-09-2008 19:25 |
Sinarit takımı | BALCI KAPTAN | El Yapımı | 5 | 17-10-2006 07:42 |
Sinarit Avı | Taygun KOCABIYIK | Su Altı Avcılığı Dökümanları | 0 | 30-08-2005 19:54 |