![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() İlk önçe bütün balıkcı dostlardan özür dileyerek başlıyorum cünkü anlatacağım olayın resmi elimde değil bende foruma yeni üye oldum ama fotoyu alabilir isem hemen ekleyeceğim.
Bundan yaklaşık 2-3 yıl önce sazlıbosna barajı muazzam derecede balık veriyordu.Bir günde ortalma 20-30 tane turna tutmadan gelmezdik bilinçsiz avlanmanın sonucunda(ben dahil ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikklerr bu arada allahtan hasta falan olmamıssınızz
![]() yinede balı gı almıssınızz tebrikk ediyoruu güzel ava olmus allah devamını versinn tabi gün geçtikçee balıkta bitiyor ama neyseee herkese rast geleeeee............................
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Hüseyin güzel bir av olmuş.Paylaşımın için sağol.Haa. birde KOPERAATİF KOYUNU GİBİ ARKASINDAN BAKAKALIDIK'' benzetmesini hiç duymamıştım.Çok hoş bir benzetme.....Artık benim sözlük dağarcığıma yeni ifade eklediğin için bir kez daha sağol.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İşte buda el yapımı şamandıra | Doğan ÖZCAN | Şamandralarla İlgili Herşey | 15 | 16-10-2010 08:59 |
buda sakarya kuzusu?... | balıkçı_38 | TATLI SU AVI | 18 | 13-02-2008 19:03 |
Buda FATURALI hattı olanlar icin. | Rauf | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-12-2007 17:40 |
buda hamsinin türküsü:))) | çupra | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 18-12-2007 18:24 |
buda benden | ad_cel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 27-08-2007 15:39 |