|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İyi tatiller keyfini çıkartın tatilin,resimleri unutmayın illaki balık olması gerekmez güzel manzaralı resimlerde olabilir,rastgelsin.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Abisi inşallah gönlünce bir tatil olsun
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Güzel vakit geçirmen dileği ile mehmet abi.Selamlar
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar,
Tatilden döndüm. Zıpkınla vurulacak iri balık bulamadım. Mırmır ve isparoz vardı. Dalış arkadaşı bulamadığım için uzak koylara gidemedim. Oltayla mırmır ve isparoz yakaladım sadece. Mırmırlar çok küçük olduğu için denize bıraktım. İsparozlar iş gördü ![]() Selim Bey' in istediği manzara resimlerini ekte gönderiyorum. (Marmara adası, Çınarlı köyü) Saygılarımla..
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Eklerde hata oldu. Resimler devam ediyor..
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Resimler devam ediyor..
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() öff be abi valla içimiz gitti.Oldumu şimdi ya. oralarda olmak vardı şimdi. ooooooooooof len offffff.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Hoşbulduk, teşekkürler...
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Abisi yaklaşık 3 haftadan beri balığa gidemiyorum.Vallahi sanki oralara gitmiş gibi oldum.Çakıl taşları isimli fotoğrafı bilgisayarıma duvar kağıdı yaptım.Böyle bir zeminin denizde de devamı vardır.Bana göre böyle bir zemin de çok güzel balık olur.Fotoğrafları bizimle paylaştığın için sağol kardeşim.
|
||
![]() |