|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Yeni evli çift çok iyi geçiniyorlarmış. Bir süre sonra kadın babasına telefon açmış:
- Kocam sigaraya başladı. - Olsun kızım, bunlar gelip geçici şeyler. Yakında bırakır. Aradan zaman geçtikten sonra kadın, tekrar babasını aramış: - Ya baba, bizimki içki de içiyor. Hem akşamları kumar da oynuyormuş. - Güzel kızım. Bunlar hep özentidir. Böyle boş nedenlerle yuva dağıtılmaz. Canı yanınca hepsini bırakacaktır. Bir süre sonra kadın tekrar babsını arar: - Baba, senin damat balık tutmaya başladı. - Kızım çabuk pılını pırtını topla hemen buraya gel!..
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Desenize biz baştan kaybettik
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() aşk ve hobiyi karıştırma mert. seni korkutmasın.
(yine de doğru ama;yukarıdaki anlatım...) ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() özel zevkimizin balık tutmak olduğunu baştan söylemiyeceğiz anlaşılan bende bu yaşa kadar neden ewde kaldım diyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Mehmet çok güzel bir fıkra.Bence babası haklı.Bizimkisi tedavisi namümkün bir hastalık..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |