|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kim benim resimlerimi izinsiz yayınladı bakim??? ya kaç kere diyecem bu fotoğrafçıya çektiğin resimlerimi yayınlama diye?? Allah Allah yaw.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Muhtesem ... kutluyorum
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() valla bu baıklarla su kayagı bıle yapılır. bu arada ben bursadan bertug dogan hepınıze merhabalar
Bu mesaj en son " 03-10-2006 " tarihinde saat 14:17 itibariyle bertugdogan tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben bu balıkları deıl, uzaktan kuyruklarını görsem töbe denıze gırmem daha
![]() ![]() ![]() ![]()
SÖYL€DİĞİN GÜZ€LLİĞİN TÜRKÜSÜ İS€ ISSIZ ÇÖLD€ BİL€ OLS@N BİR DİNL€Y€NİN ÇIK@R... GöZ Y@$L@RI M€RH@M€T€ D€LiLDiR;YüR€k Y@NM@dıkÇ@ GöZ Y@$@RM@Z... B€KL€N€N GüN G€L€C€KS€ Ç€KİL€N ÇİL€ KUTS@LDıR MeRt DoĞ@N AMASYA [[05]](hatta varay) ![]() ![]() eforstorm@hotmail.com |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() H.b Saolasin Herkese Selamlar
SÖYL€DİĞİN GÜZ€LLİĞİN TÜRKÜSÜ İS€ ISSIZ ÇÖLD€ BİL€ OLS@N BİR DİNL€Y€NİN ÇIK@R... GöZ Y@$L@RI M€RH@M€T€ D€LiLDiR;YüR€k Y@NM@dıkÇ@ GöZ Y@$@RM@Z... B€KL€N€N GüN G€L€C€KS€ Ç€KİL€N ÇİL€ KUTS@LDıR MeRt DoĞ@N AMASYA [[05]](hatta varay) ![]() ![]() eforstorm@hotmail.com |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() mükenmel bir av yapmışsınız ya hayran kaldım ama bana denk gelmiyoki meretler.bulsam af etmicem direk kafa.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
zıpkınla balık avı yardım | harslan | ZIPKINLA SUALTI AVI | 6 | 15-11-2011 16:11 |
Eski de olsa rekor lar | mufi | Olta Avcılığı Dökümanları | 11 | 18-09-2011 13:29 |
Zıpkınla balık avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 01:36 |
Zıpkınla Balık avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 24-09-2009 12:26 |
seferihisar da sırtıyla tutulan palamut | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 23-03-2006 18:12 |