|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Şimdiden geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, bendeniz de elimden geldigince evrensel enerji destegi gondermeye bugun aksamdan itibaren basliyorum.
en kisa zamanda aramizda sagligina kavuşmuş olarak gormek niyetiyle selamlar
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Allah acil şifalar versin, allah yardımcısı olsun. En kısa zamanda sahalara dönüp kilo bazında balıklar avlaması dileklerimle şimdiden geçmiş olsun. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() bende geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmuş olmanızı dilerim.
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() acil şifalar diliyorum...
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Umarım Mehmet bey en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Geçmiş olsun
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() sevgili arkadaşlar,Arkadaşım Mehmet 11.09.2006 tarihinde 9 eylül üniversitesi beyin cerrahisi bölümünde belindeki 2 fıtık için ameliyat oldu.Durumu iyi .Bugün allah nasip ederse taburcu olacak.İnşallah en kısa zamanda çupraları avlamaya devam edecek.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() sevindim...tekrar geçmiş olsun...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Acil şifa dileklerimle...
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() bende mehmet abiye acil şifalar diliyorum geçmiş olsun
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sende Destek Ver ! | Samet Eryavuz | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 43 | 30-01-2009 09:15 |
Destek istiyorum | aligalipkaya | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-09-2007 22:57 |
Arkadaşlar ilk defa ciddi bir topic açtım.Destek istiyorum | atomik07 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 14-09-2006 14:41 |