![]() |
#5 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Türkiye'mizin bir acı gerçeği daha arkadaşlar. Güven'cim ellerine sağlık yazı çok güzel ve ağ ile ilgili bir çok bilgiyi barındırıyor. Acı gerçekten kastım ise şudur; Birçok amatör avcı gibi bende Ağ ile av yapanların bilinçleninceye kadar ağ ile balık avının yasaklanmasından yanayım.
Urla Kemik Hastahanesinin İzmir tarafına bakan tarafı adeta ağ ile av yapanlar tarafından özelleştirilmiş. Aynı şey Tuzla ve dolayları içinde geçerli. Adamalar ağları hiç toplamıyorlar, Sabah akşam tekne ile ağı dolaşıyor takılan balıkları ağaçtan meyve toplar gibi topluyorlar, sonra ağ tekrar denize bu bilinçsizlik ve cehaletin en net örneği. İnsanların eğitilmesi ve bilinçlenebilmesi için ille okula ada dersliğe gerek yok. Bu insanlar bu işi kimden öğrendi yine kendileri gibi cahil demek istemiyorum ama bilinçsiz ve yarınını düşünmeyen insanlardan. Bu sebeple bu şekilde av yapan kimseleri caydırmak ve bilinçlendirmek adına av yasağından en ağır uygulamaya kadar her türlü ceza içerikli uygulamayı destekliyorum. RASTGELSİN.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğne Ve Misina Bağlamak İçin Kullanılan Düğümler | Taygun KOCABIYIK | Düğümler | 57 | 30-09-2011 13:41 |
Sazan üretiminde kullanılan havuzlar | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 0 | 21-07-2009 16:21 |
Denizcilikte kullanılan yön terimleri | Güven ÖZYELDAN | Denizcilikte Kullanılan Yön Terimleri | 2 | 20-07-2009 22:08 |
Olta balıkcılığında kullanılan yemler(slayt) | Rauf | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 14 | 14-02-2009 06:43 |
Haritalarda Kullanılan Kısaltmalar | levrek | Haritalar | 0 | 23-08-2006 10:38 |