|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar
Erol beyin bahsettiği atıp çekme yapılarak balık avlanılan plastik görünümlü yapay balıklardır.Balık malzemesi satan dükkanlara gittiğinizde bu malzemeyi talep ederseniz size en meşhur 2 markayı önerirler.Bunlar RAPALA VE YUZORİDİR. Bunlar yine Erol beyin verdiğibilgilerde de görüleceği üzere bu yapay balıkların bir kısmı sığ suda bir kısmı orta su da bir kısmı derin suda hareket edecek şekilde dizayn ve imal edilmişlerdir.Siz avlanacağınız balığın özelliklerine göre (ve daha başka birkaç kritere göre) istediğiniz tip yuzori ve rapalayı satın alacaksınız.Hemen belirteyim yapay balıklarla avlanmak levrek avının en belli başlı avlanma yöntemlerinden biridir.Erol kardeşe tekrar bu faydalı yazısı için teşekkür ederim. Bu mesaj en son " 01-11-2005 " tarihinde saat 19:16 itibariyle nirvana tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi, asıl ben teşekkür ederim bu güzel anlatımdan dolayı,bu arada halen jpeg nasıl yapıştırılırla boğuşuyorum
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() süleyman abi çok güzel açıklamışsın durumu şimdi herkes rahatlamıştır
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() başta ben teşekkür ederim şimdi daha iyi oldu sağolun beyler
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() levrek abimiz isminden belli rapala kullandığı
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi o benim bildiğim yo-zurı di ama olsun bilgi için teşekkürler...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yüzme havuzlarındaki klor'un zararları | MAVİ FENER | SAĞLIK | 0 | 18-07-2009 18:54 |