|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Foruma hoşgeldiniz Levent Bey. Biraz daha zaman geçtikten sonra (tahminime göre 2 hafta), boğazda lüfer sürüleri iyice artacaktır. Ben bu akşam Kefeliköy' de şansımı denemeye gidiyorum. Yarın sabah da Saat 04:00 gibi arkadaşlar beni evden alacaklar. Yine Kefeliköy' de olmayı düşünüyoruz. Belki bir kaç tane çıkartırız. Ekim ayı gelsin de küçük de olsa bir lüfer partisi yaparız boğazda. Lüfer işi keyif işidir..
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Mehmet kardeşim sizlere rastgelsin diyorum.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı
|
![]() Arkadaşlar ben de geleyim. Ekim ayına girdik nasıl olsa. Pazar günlerim boş, arabam var fekat ehliyetim yok öyle boğaza ya da avrupa yakasına ya da üsküdar'a geçebileceğimi sanmıyorum. Eğer beni de götürmek isterseniz bana lütfen msn yolu ile ulaşın.
y-burhan@hotmail.com |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Tarih konusunda, önerileriniz nelerdir arkadaşlar?
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet arkadaşım seni tebrik ediyorum. İnanıyorumki İstanbul'lu arkadaşlarla dönem dönem güzel organizasyonlar yapar yakaladığınız balıkların ve yaşamış olduğunuz güzel dakikaların resimleri ile bizleride mutluluğunuza ortak edersiniz. İzmir'den tüm arkadaşlara selamlar, yapacağınız organizasyonlarda neşeli zamanlar dilerim. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Teşekkürler Haldun Bey,
Bu aslında, öyle gözümüzde çok büyütülecek bir organizasyon olmayacak. En azından ilk düşüncelerim öyleydi. Amaç, ayrı yerlerde, ayrı zamanlarda, birbirimizden ayrı balığa çıkmak yerine, hiç olmazsa yılın bir kaç gününde bir araya gelerek sanal ortamdaki iletişimimizi yüz yüze gerçekleştirmek, daha sıcak bir tanışma ortamı yaratmak olmalı. Yapacağımız iş sadece yan yana olta atmak, sonra da sohbet etmek. Belki çok az kişi katılacak. Sadece iki kişi olsa bile, bu bir kazançtır. Saygılarımla.
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet kardeşim işin özüde yüz yüze tanışıp bir şeyler paylaşmak değilmi? Bu tip organizasyonlar işin bahanesi oluyor. Önemli olan sanalda oluşan tanışıklığı gerçek hayata taşıyabilmek ve reelde bir şeyler paylaşabilmek. Umarım gönlünüzce olur. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Mehmet Bey teşekkür ederim.Balıktan sonra haberdar edebilirmisiniz?
Başlamışmı? Bu arada kayıkla veya tekne ilemi çıkıyosunuz yoksa kıyıdan mı? Rastgele.. Sanırım ben bu 1-2 hafta içinde başlıyacam Lüfer avına... Levent ÖZCAN, 1975 Kozyatağı/İSTANBUL |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Tekneyle açılmıyorum. Sadece karadan. Bu arada, Kozyatağında' ysanız, ara sıra Suadiye' ye gidiyorum. Şaşkınbakkal sahilde balığa çıkacağım zaman haber veririm.
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Katılımcılar arasında denizde balık tutmayanlar olabilir konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarımız varsa konuyu biraz acarsa cok sevinirim(ne ile tutlur nasıl takımlar kullanmak lazım yemler nelerdir yedek olarak hangi ürünleri getirmemiz lazımdır......)Kısmetse görüşmek üzere
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Organizasyon | bucalı ferdi | Üye Organizasyonları | 16 | 16-10-2009 12:09 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 06-12-2008 11:23 |
Organizasyon | avcı | Tanışma | 2 | 01-12-2008 23:42 |
Yine Organizasyon 19 Kasım 2006 | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 28-11-2006 10:48 |
organizasyon.. | mufi | Organizasyonlar | 3 | 29-04-2006 17:37 |