![]() |
#11 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() İki gün önce İstanbul Kalender ordu evi karşısından iki tane kaba lüfer çıktı. Ama ben tutmadım. Bu cuma akşamı saat 19:00 ile 01:00 arası Kefeliköyde ilk denemeyi yapıyorum. Daha sonra Cumartesi sabahı saat 04:00' da yine aynı yerdeyim. Bakalım ne olacak. Dün o civarda çinekop tutanları gördüm. 5-6 tane almışlardı.
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() sevgili m. özgür kardeşim. önceki akşam sırtı takımlarımın tümünü (lüfer için) elden geçirdim ve dün akşam şöyle 1,5-2 saat kadar turladım ama kendilerini hiç hissettirmediler. her halde buralara henüz gelmedi. ama bıkmadan usanmadan ve ısrarla aramaya devam edicez. elbette bir gün gelecekler...
inşallah sen tutarsın da bizlerede haber verirsin. hatta resimlerini bile koyarsın siteye. rastgelsin. |
||
![]() |
![]() |
#13 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Süleyman Bey, İstanbul' da hemen hemen her balıkçıda lüfer var. Yeri iyi tespit ederseniz tekne olduktan sonra boğazda tutmak kolay. İzmir' de henüz çıkmamış olabilir. Ama İstanbul' da Balıkçıların akvaryumlarından canlı lüfer alma şansınız da var. Ben karadan olta attığım için şansım biraz az. Bakalım bugün yarın birşeyler çıkartabilecek miyiz? 2-3 kişi gidiyoruz Kefeliköy sahile.
Saygılarımla..
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman abi,
senin lüferler zannedersem bu pazarki yağıştan birkaç gün sonra ortaya çıkacaklardır,hemde irice olanları,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() buralarda da yeni yeni başlamış...ben biraz daha bekleyeceğim...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
at-çek lüfer | ismail çakır | AT-ÇEK | 24 | 17-07-2013 19:11 |
Nihayet lüfer | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 13-10-2008 00:20 |
Lüfer | eminkaya | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 16-06-2008 19:02 |
5 ocak lüfer avı | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 08-01-2008 23:54 |
Lüfer avı | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 2 | 28-08-2006 19:55 |