|
ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Of of of o öndeki 3 tane bile olsa yeterdi ama arkada devamı var. Maşallah diyorum
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Güzel bir av olmuş. Çekilen eziyete değmiş doğrusu. Afiyet olsun
![]() |
![]() |
#3 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abi balıklar ve anlatımın için tebrik ederim. Oranın 2-4 olduğunu çok nadir gördüm açıkçası sizede iyi denk gelmiş, tekrar tebrikler abi. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah abi maşallah,ham iken böyle ise, vay haline balıkların.Balıkların şansına ikinci gün sende hamlık gitmiş iken hava müsaade etmedi
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() sevgili Erol Hocam beni anladığın için sağol.''Hamlık'' kelimesini bir arkadaşlar arasında balığa gidip de balık tutamadan gelmek yada uzunca bir süre balığa gidememek anlamında kullanıyoruz.Hele 1-2 hafta üst üste balığa gidipde balık tutamaz isek ''hamlık had safhaya'' ulaşıyor.Kahretsin bu günlerde
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hamlık kaldı diyen yalan söyler.... | ishak BALLICA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 15-01-2008 19:38 |
Hamlık yine baki kaldı... | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 26-04-2007 11:09 |