|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ardadaslar ben izmirde yaşıyorum çanakkalede öğrenciyim yaşım 19 ve küçüklükten beri dalıyorum arkadaslar dikili koylarındada istediyıniz balığı bulabilirsiniz.her yaz orda avlanırım.hatta şubatta dikili mezbaağasının orda kofana avı yapıcam.varmış orda bende ilk dalıcam oraya.
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() emmoğlu nereye ben oraya haydiii balığaa
![]() ![]() ![]() ![]()
SÖYL€DİĞİN GÜZ€LLİĞİN TÜRKÜSÜ İS€ ISSIZ ÇÖLD€ BİL€ OLS@N BİR DİNL€Y€NİN ÇIK@R... GöZ Y@$L@RI M€RH@M€T€ D€LiLDiR;YüR€k Y@NM@dıkÇ@ GöZ Y@$@RM@Z... B€KL€N€N GüN G€L€C€KS€ Ç€KİL€N ÇİL€ KUTS@LDıR MeRt DoĞ@N AMASYA [[05]](hatta varay) ![]() ![]() eforstorm@hotmail.com |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() valla dıkılıye de daldım ama suyu balcık gıbı geldı yerı tam olarak neresıdır buranın yaza beraber dalalım. kofana ha o taraflarda olacagı hıc aklıma gelmezdı. ama ınsallah denk gelırse affetmemmmm!!!
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() zıpkıncı kardeslerim dkilinin neresinde daldın bilmiyorum ama deniz tabanı olrak çççoook müsait elverişli bir tabana sahip.bütün meraları bildiğim için taş kum ot bunlar çok fazla yani güzel beni arayin beraber dalalım ve bu düşünceyi atalım beraber olmazmı 0546 429 95 00 ok
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() volkan bu mesaj cok eski nerdeyse birbucuk sene oluyor mesaj sahibi 2-2-2007 tarihinden sonra bida mesaj yazmamış inşallah yanıt alırsın.
Bu mesaj en son " 19-01-2008 " tarihinde saat 08:05 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
zıpkınla balık avı yardım | harslan | ZIPKINLA SUALTI AVI | 6 | 15-11-2011 16:11 |
Zıpkınla balık avcılığı | MAVİ FENER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 11 | 06-04-2010 20:06 |
Zıpkınla balık avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 01:36 |
Zıpkınla Balık avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 24-09-2009 12:26 |
İzmir'de balık avlanabilecek yerler??? | Troya | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 12 | 26-11-2008 12:42 |