|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() meraba arkadaşlar ben izmirliyim ve küçükten beri avlanırım arkadeşlar ben her yaz dikili ve civarında avlanırım artık nerdeyse tüm meraları biliyorum ve size söyle bir teklifte bulunuyorum...aranızda dikilide olan yaşayan yada sadece dalmak için dikiliye gelen varsa beraber dalmak yoldaş olmak isterim benim orda yazlığım var o yüzden hep ordayım yazları.
seksekci-kaptan-4_19@hotmail.com'' ulaşın bana çabuk olun çünkü şubatta dikiliye kofana ve lüfer avına gidicem kaçırmayın derim. ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.
Dikili taraflarında hiç dalmadım. Birgün kısmet olursa beraber dalarız inşallah...
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kardesim tabi dalarız nedemek herzaman isterim.ilgin için teşekkür ederim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin Erdem...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Erdem, dost meclisine hoşgeldin.Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Erdem hoş geldin...tüm güzellikleri beraberce paylaşalım
|
||
![]() |
![]() |