|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Kontrol panelinde yer alan imza bölümünden kişisel bilgilerini doldurmalısın.!
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() merhabalar.
arkadaşlar iç körfezde çupra yapan yerleri biliyormusunuz?alaybey tersane yanında avlanıyorum ve buradan 1kilonun üzerinde çupra alan tanıdıklarım var.ama bana henüz nasip olmadı.üstelik oltacı inanılmaz cok buralarda... 5.10. tarihinde gece ,kıyıya kadar usul usul gelen ve tam sudan çıkaracağım anda vurup kafayı kaçan oldukça! iri çipura (üzüldüm tabi ama balığın kendinden emin haline de saygı duydum.) haricinde ufak tefek mırmır,lidaki,karagöz,hatta nadiren barbun! ve tabiiki ısparoz yaptığını söyleyebilirim.burada avlanan ya da avlanmak isteyen arkadaş varsa eşlik de edebilirim ![]() rastgelsin..
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Körfezin her tarafı güzel lidaki ve çupra yapay bu mevsimde.Bir gün önceden yemini hazırlama sartıyla saat 04.00 gibi sahile in.Ama asla tek başına olma.Biliyorsun ortalık tinerci-berduş dolu.Kamışa yengeç takarak atabildiğin kadar uzağa at ve zil takarak bekle.Elinde de mamun takılmış zoka takımın olsun.zokayı attığında süzüle süzüle inerken Çuparanın yemi aldığını veya tırtıkladığını hissedebilirsin.Zoka yere indikten sonra en fazla 2-3 dakika bekle ve toplayıp yine at.Her zoka atışında adeta el ile tokalaşıyormuş gibi çupra ile temas şansın daha fazla olacağı kanaatindeyim.Çünkü süzülerek inen zokalı takımdaki mamunu görünce kerata dayanamaz.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ulaş kardesim teşekkür ederim saolasın
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yine elde var sıfır.yine çipura yok.artık başka yerleri deneme vatkim geldi sanırım.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ulaş bu vakitten sonra sübye başlar at çek yaparım ben yorulmam dersen dene derim çok keyifli
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Ulaş ben mithatpaşa sahilinde bundan 3-4 sene önce takılırken bu mevsimde bir kaç arkadaş gece takılırdık.Yani her ne hikmetse bu balık bu mevsimde gere yarısından sonra hatta sabaha karşı yemlenir ve biz bekleyip o saatlerde alıdık balığı.Sabah saat : 08.00 gibi filim biterdi.Yani akşam üstü gittiğin o saatlerde alman azıcık zor.Taygun'un dediği gibi ilgini çekerse bu günlerde sübyenin tam zamanı.Ama ben yemiyeceğim ve işime yaramayan balığı tutmak istemediğim için sübye ile hiç ilgilenmedim.
![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Av Sezonu... | ilhanmania | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 14-06-2007 17:23 |
sezonu açtık... | varior | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 12-06-2007 21:09 |
Sezonu açtık | erol hoca | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 14-09-2006 00:18 |
Sırtı Sezonu | sbasaran | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 28-04-2006 14:26 |