Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > FOTOĞRAFLARIMIZ

FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 07-10-2006, 16:31   #1
aserkansatı
Guest

Hunter turna muhteşem gerçekten tebrik ederim...(Bu arada dört yılda kilo almışsın galiba. ) İkinci resimdekiler tahta balığı mı? Eğer öyleyse çok kılçıklı oluyor o balık .
  Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 07-10-2006, 17:02   #2
hunter
Oltacı

hunter kullanıcısının avatarı

evet bir daha tahta avlamıcam
hunter Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-2006, 17:54   #3
mufi
Guest

Hunter sag elindeki ufak balıklar anladıgım kadarı ile tatlısu levrek ufağı...yeşil bantlı.koca agızlı...
ama onlar çok ufak be kardeş..eger ki o ise... benim buralarda da onlardan çok var..ama olta atmıyorum...zira çok ufak. ..yazık.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-2006, 21:28   #4
balıkcı
Kaptan

balıkcı kullanıcısının avatarı

Turna muhteşem doğrusu tam trofelik,ikinci resimde yakalamış olduğunuz(çapak) tahta balıkları ve levreklere gelince,aslında çapak balığınında çok güzel bir eti var yapmasına bağlı kılçıklarından kurtulmak için fileto çıkarıp kıyma makinasından geçirdikten sonra çok güzel köftesi olur,tatlısu levreklerine gelince türkiyedeki sirküleri tam bilmiyorum ama almanyada bu balıkların koruma,boy,tane gibi yasakları yok,bunun nedeni çabuk üreyen ve çok yumurta bırakan bir balık olmasından kaynaklanıyor ne kadar çok avlanırsa o kadar bir suda büyüme olanakları var ayrıca bu boydaki tatlısu levrekleride çok lezetli olur tebrikler.
balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-2006, 21:33   #5
balıkcı
Kaptan

balıkcı kullanıcısının avatarı

Ayrıca bu tatlısu levreğine neden böyle bir isim verilmiş pekte anlamış değilim çünki latincede ve bir çok yabancı dilde adı nehir levreğidir,gerçi her suda bulunur ama dediğim gibi asıl ismi nehir levreği yada akarsu levreğidir.
balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2006, 07:01   #6
hunter
Oltacı

tskrler bende levreğin etini çok seviyorum ama daha yeni öğrendim daha iri avlama yöntemlerini ıstakozla yarım kiloluk levrekler alıyolar ama tabiki en zoru o ıstakozu barajdan avlamak
Eski 08-10-2006, 12:19   #7
hunter
Oltacı

teşekkürler tahta nın tarifini deneyeceğim zira ben bu güne kadar hep geri salıyordum bunları bir arkadaş için tutmuştum
Eski 10-10-2006, 08:26   #8
aganta borina borinata
Guest

ya hunter kardeş...(sana bu şekilde hitap edebiliyorum ancak...çünkü imza bölümün boş) sormayayım dedim ama dayanamadım...turnalı resminde arkanda duran manzara neresidir...

ratgelsin...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları