|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Tarih konusunda, önerileriniz nelerdir arkadaşlar?
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet arkadaşım seni tebrik ediyorum. İnanıyorumki İstanbul'lu arkadaşlarla dönem dönem güzel organizasyonlar yapar yakaladığınız balıkların ve yaşamış olduğunuz güzel dakikaların resimleri ile bizleride mutluluğunuza ortak edersiniz. İzmir'den tüm arkadaşlara selamlar, yapacağınız organizasyonlarda neşeli zamanlar dilerim. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Teşekkürler Haldun Bey,
Bu aslında, öyle gözümüzde çok büyütülecek bir organizasyon olmayacak. En azından ilk düşüncelerim öyleydi. Amaç, ayrı yerlerde, ayrı zamanlarda, birbirimizden ayrı balığa çıkmak yerine, hiç olmazsa yılın bir kaç gününde bir araya gelerek sanal ortamdaki iletişimimizi yüz yüze gerçekleştirmek, daha sıcak bir tanışma ortamı yaratmak olmalı. Yapacağımız iş sadece yan yana olta atmak, sonra da sohbet etmek. Belki çok az kişi katılacak. Sadece iki kişi olsa bile, bu bir kazançtır. Saygılarımla.
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet kardeşim işin özüde yüz yüze tanışıp bir şeyler paylaşmak değilmi? Bu tip organizasyonlar işin bahanesi oluyor. Önemli olan sanalda oluşan tanışıklığı gerçek hayata taşıyabilmek ve reelde bir şeyler paylaşabilmek. Umarım gönlünüzce olur. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar bu hafta tarihi kararlaştırın artıkın...geç kalmayın sonra...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Bazı arladaşlarımız için bayramdan sonraki ilk Pazar günü uygun olamayabilir diye düşündüm. Birlikte balık tutma aktivitemiz için, 5 Kasım Pazar günü, saat 12:00' dan akşam gittiği yere kadar
![]() Yer ve tarih olarak şu ana kadar bir öneri gelmediği için burayı önerdim. Eğer başka düşüncesi olan yoksa, önerim uygun görülürse, 5 Kasım' da elimde oltamla bana katılacak arkadaşı veya arkadaşları bekliyor olacağım. Saygılarımla..
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar, bizim organizasyon tarihinden az önce sitede sorun olduğu için görüşemedik. Taygun' dan bu konuyu artık silmesini rica ediyorum. İstanbul' daki arkadaşlardan bir pazar günü için teklif bekliyorum. Yer önemli değil.
Saygılarımla..
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Organizasyon | bucalı ferdi | Üye Organizasyonları | 16 | 16-10-2009 12:09 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 06-12-2008 11:23 |
Organizasyon | avcı | Tanışma | 2 | 01-12-2008 23:42 |
Yine Organizasyon 19 Kasım 2006 | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 28-11-2006 10:48 |
organizasyon.. | mufi | Organizasyonlar | 3 | 29-04-2006 17:37 |