Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 11-10-2006, 06:38   #10
mufi
Guest

Arkadaşlar yaşımın verdiği deneyimleri aktarmak istiyorum...hepinizin düşüncelerinden bir parça alıp aktarmış olacağım.
----konu aslında çok basit-----
üyelerimiz arasında 5/6 kardeş olan arkadaşlarımız olabilir lütfen alınmasınlar malum bir ata sözü/ / her koyun kendi bacagından asılır.../
1-bu ülke insanı hesapsız bir şekilde ürüyor.....3 kardeşin bile çok oldugu bir Türkiyedeyiz şu anda
.. bu durumda..:
a:devlete çok iş düşüyor...hizmet verecek kişi sayısı hızla artıyor
b:okullarda tek çocuklu bir ailenin egitim hakkı 5 çocuklu bir aile tarafından bir tür gasp edilmiş oluyor(gerçek budur kimse itiraz etmesin zira binlerce genç bugün açıkta/işsiz..vs..)
c:mesela kırsalda veya hatta metropollerde bile eğer aile eğitimsiz olursa 5 adet eğitimsiz evladıda bu ükede yetiştirip topluma bırakıyor..
buyrun o yaştan sonra insanı değiştirin bakalım..
d:zaten ögretmenler lise çagına gelmiş bir genci o yaştan sonra değiştiremiyorlar..olmazda..
anca yapabilecegi şey ceza verirler oda işe yaramaz..

Eğitim aileden başlar..bir gencin varlıgının amacını aile öğretir. arkadaşlar
...bir çocuğa bu dünyada kim oldugunu niye yaşadıgını aile öğretir..
son olarak çok önemli : okuma zevkimiz /alışkanlıgımız /becerimiz yok.... çok vahim bir gidişat..

ben gerçekten ögretmenlerde suç bulmuyorum.. ancak yapılacak şey bir takım cezai müeyideler.olabilir ama o da çok az oranda işe yarar.. ..bazı çocuklarda tam ters tepki yapar daha da azılı bir tip olurlar..

Bu mesaj en son " 11-10-2006 " tarihinde saat 06:44 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir....
  Alıntı Yaparak Cevapla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları